Karın germe ameliyatı oldum

merhaba cok gecmiş olsun. Ben de mart ayında oldum alt karnım ödemli doktorum 6 ay ile 1 yıl oturması dedi. BEn de bekliyorum. koyu iz için de şunu söyleryebilirim daha önce meme tecrubemden. ilk önce koyu bordo bir renk alıyor zamanla acılıyor. benim de karın koyu şu an biraz kırmızı. iz kremlerini eksik etmezseniz 2 yıla beyazlasıyor.
Merhabalar :) Çok teşekkür ediyorum, size de geçmiş olsun.

Ben 6.ay kontrole gittiğim zaman alt karnım çıkıntılı şekilde ödemliydi. orayı yeniden çekti liposuction ile, resmen içerisi kaskatı olmuştu lipodeme dönmüş dedi. 1 ay sonra kontrole gelin dedi gittim gene ödemliydi eskisi kadar değil ama hala çıkık duruyor buna yapacak bişi yok bu yapı meselesi başından savmak içinde kadın doğumla görüşün dedi.

Umuyorum geçer hala masaj yapıyorum ve hala sert. orada sert bir tepecik var. iz için şu anda kantaron yağı kullanıyorum. iz kreminden daha memnun kaldım.

Bu arada benim direnlerimi 24 saat dolmadan çıkardı, ben ona bağlıyorum bu gitmeyen ödemi.

Son düzenleme:

Ben 6.ay kontrole gittiğim zaman alt karnım çıkıntılı şekilde ödemliydi. orayı yeniden çekti liposuction ile, resmen içerisi kaskatı olmuştu lipodeme dönmüş dedi. 1 ay sonra kontrole gelin dedi gittim gene ödemliydi eskisi kadar değil ama hala çıkık duruyor buna yapacak bişi yok bu yapı meselesi başından savmak içinde kadın doğumla görüşün dedi.

Umuyorum geçer hala masaj yapıyorum ve hala sert. orada sert bir tepecik var. iz için şu anda kantaron yağı kullanıyorum. iz kreminden daha memnun kaldım.

Bu arada benim direnlerimi 24 saat dolmadan çıkardı, ben ona bağlıyorum bu gitmeyen ödemi.
Merhaba benim de kanımda bir miktar pıhtılasma sıkıntı oldugu için çok kanamam olmuş hatta ertesi gün kan takviyesi aldım. Kan pıhtılasmadıgı için 10 gün direnle gezdim ama yine alt karnımda şişlik ve sertlik var. 10 hafta da korse giydim tam 3 ay oldu. biraz korktum su an. sizin hiç mi azalmadı sertlik ve şişlik. yoksa bir miktar inip altta ayva göbegi gibi mi kaldı?

Merhaba benim de kanımda bir miktar pıhtılasma sıkıntı oldugu için çok kanamam olmuş hatta ertesi gün kan takviyesi aldım. Kan pıhtılasmadıgı için 10 gün direnle gezdim ama yine alt karnımda şişlik ve sertlik var. 10 hafta da korse giydim tam 3 ay oldu. biraz korktum su an. sizin hiç mi azalmadı sertlik ve şişlik. yoksa bir miktar inip altta ayva göbegi gibi mi kaldı?
Hayır hiç korkmayın siz 3 aya tamamen rahatlarsınız. Üçüncü aydaki gibi değil. O şişlik ve hissizlik geçiyor.

Çok memnun kalan arkadaşlar var bu operasyondan.

Benimki doktor hatası, ayva göbek gibi kaldı. 52kgyum şu an ama alt karında ayva göbek var. Ödem hissediyorum doktorda farkında. bunu diyince doktora bu yapısaldır, belki kadın doğumla ilgilidir diye geçiştirdi. Romatizma geçirdiniz mi filan diye saçmaladı.

kızler selammm
denize girdim yüzdüm korseyi bıraktım.. ama bazen giysem mi halen demiyor değilm sanki tutup sarması iyi geliyor.. hafta sonu evimi süpürdüm yordum galiba kendimi şimdi böyle bir şiş halde gibi o yüzden bugün korse taktım..iyi gelir toparlar yine deyip... genel olarak çok iyiym.. ama o yatakta dönüşlerde kontrolsüz uzanmalar kalkmalarada kendini hissettirmiyor da değil hani... iyi ki diyorum ben de iyi ki yaptursum.. şükürler olsun Allah a değdi maşaallah... :)

Ben Mersinde olacagim Acikcasi Mersin de bilmiyorum estetik cok gelismis degil o yuzden buyuk tereddutler yasiyorum .O yuzden bu platforma girip Acaba Mersinde Karin gerdirme yaptiran var midir diye gormek istedim
Mersin de kime olacağınıza karar verebildiniz mi fiyat ve aldınız mı acabaaa

merhaba cok gecmiş olsun. Ben de mart ayında oldum alt karnım ödemli doktorum 6 ay ile 1 yıl oturması dedi. BEn de bekliyorum. koyu iz için de şunu söyleryebilirim daha önce meme tecrubemden. ilk önce koyu bordo bir renk alıyor zamanla acılıyor. benim de karın koyu şu an biraz kırmızı. iz kremlerini eksik etmezseniz 2 yıla beyazlasıyor.
Ben İstanbul da özel bir hastanede ameliyat oldum.Sigara içenlerde dikiş koyu renk alıyormuş.Ben 10 Haziran da oldum.Bu hafta iz giderici kremler başladım.Şuan ödemli olmama rağmen belim 17 cm daha ince . Mutluyum çok

Ben İstanbul da özel bir hastanede ameliyat oldum.Sigara içenlerde dikiş koyu renk alıyormuş.Ben 10 Haziran da oldum.Bu hafta iz giderici kremler başladım.Şuan ödemli olmama rağmen belim 17 cm daha ince . Mutluyum çok
çok gecmiş olsun. ben sigara kullanmıyorum o yuzden beyazlasır diye bekliyorum.
lipo da mı oldunuz? 17 cm oldukça idddalı masallah.

Dikişlerim komple iyileşti artık benimde kapandı yani onlarla alakalı hiç sorun yok. Ama bugün dayanamadım yine korse taktım 😁😁 koşmayı hiç denemedim acaba bi sahile gidip denesem mi kendimi yavaş yavaş. Zamanla solar rengi illaki izlerin seneye epeyce geçmiş olur diye umuyorum
Merhaba 4 Temmuz da 360 lazer lipo ve karın germe oldum lakin ödemden mi bilmem belim odun gibi kalın siz ne durumdasınız ameliyattan biraz zaman sonra bel inceliyor mu ilk zamanlara göre

Merhaba 4 Temmuz da 360 lazer lipo ve karın germe oldum lakin ödemden mi bilmem belim odun gibi kalın siz ne durumdasınız ameliyattan biraz zaman sonra bel inceliyor mu ilk zamanlara göre
Merhaba geçmiş olsun ödemdendir benim lioo yoktu sadece karın germe oldum 360 değil arka kısıma yapılmadı ama ödemim hala var kesi yerlerimde sizde lipoda var ödemden dolayı kalındır ödemi indikten sonra şekillenirsiniz ☺️

Merhaba ben 17 mart da oldum halen ödemim var. lipo+karın germe. Doktorum normal olduğunu söyledi. Tabi ki ilk gunlerdeki gibi değil şu an ama dümdüz de degil. Size tavsiyem burada ya da farklı formlarda kötü tecrübeleri okuyup kendiniz ile özleştirmeyin çünkü bu çok üzücü ve stresli oluyor. Nerden mi biliyorum :) maalesef bizzat yaptım. Dediğim gibi benim de hala düm düz degil ama ilk zaman ile kıyas götürmez. Sakin olun ve bekleyin:)
çok gecmiş olsun

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için insan ister istemez bi endişe duyuyor o kadar emege ve paraya deysin istiyor bugün 12. Günüm hala çok şiş özellikle dikişler alt karın hala yağlı gibi.. sabırla bekliyorum iyileşmeyi sabırsızlıkla da denebilir tabi🥹

6. Ayda bile ödemli kalması baya üzücü şuan benim de alt karın çok şiş umarım tekrar bir lipo gerektirmez. Tekrar lipoyu nasıl yaptı peki ameliyat ortamında mı yine yoksa lokal anestezi yetti mi

6. Ayda bile ödemli kalması baya üzücü şuan benim de alt karın çok şiş umarım tekrar bir lipo gerektirmez. Tekrar lipoyu nasıl yaptı peki ameliyat ortamında mı yine yoksa lokal anestezi yetti mi
Siz hiç endişelenmeyin benim ki doktor hatasıydı, başka doktorlarda bu sorunu yaşayan kimseyi görmedim. tekrar lipoyu lokal anestezi ile yaptı muayenesinde.

12.günde şişlik olması çok normal, 3. ayda baya rahatlarsınız. 6.ayda dikişin oradaki hissizlik geçiyor. 6. ayda harika olur.

Siz hiç endişelenmeyin benim ki doktor hatasıydı, başka doktorlarda bu sorunu yaşayan kimseyi görmedim. tekrar lipoyu lokal anestezi ile yaptı muayenesinde.

12.günde şişlik olması çok normal, 3. ayda baya rahatlarsınız. 6.ayda dikişin oradaki hissizlik geçiyor. 6. ayda harika olur.
Lokal anestezi tavsiye eder misiniz peki ağrı sızı oldu mu benim ağrı eşiğim çok düşüktür

Back
X