- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi eminealtnsh
-
bundan 3 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldum. tam 65 kilo kaybettim ve karnımda ciddi sarkma oldu. diyet ve spor yapsamda geçmiyor ve bu durum beni çok mutsuz ediyorkarnımda , mememlerimde kollarımda sarkmalar oldu fakat beni en çok rahatsız eden karnımdaki sarkmalar oldu. bu soruniçin doktor arayışı içine girdim. Bir akadaşımın yakını Ömer Sağır'a ameliyat olmuş ve çok memnun kalmış. fakat endişelerim var. bu konuda bana önerileri olan var mı
Merhaba.bende ameliyat olmayi dusunuyorum acaba ameliyat sonrasi hakkinda bilgilendirebilir misiniz?cok mu zor 2 cocugum var benim altindan kalkabilir miyim?ben tam karın germe ameliyatı oldum boluda. gerçekten bi an karar vermiştim. benım ameliyatım cok guzel geçmişti zor bi ameliyat evet ama ben doktoruma guvenmıstım ameliyattan sonra 2. gün ayaga kalkabildim çünkü gözlerim kararıyordu ama bu benımle alakalıydı gerçekten iyi bi süreç yasadım bu ameliyatı bi cok kez yapmıs ve sizi rahatlatan işinde iyi birinde ameliyat olun cünkü istediğiniz gibi olmuyor ve hep kıonuzu korumanız lazım ben telrar olacagım revizyon yaptıracagım kılo aldıgım için deforme oldu ama bu benım cılt yapıpmla alakalı. umarım dilediğiniz vucuda kavusursunuz.
Merhaba.bende ameliyat olmayi dusunuyorum acaba ameliyat sonrasi hakkinda bilgilendirebilir misiniz?cok mu zor 2 cocugum var benim altindan kalkabilir miyim?
ameliyat olmak isteyen arkadaşlar. ilk gün pişmanlık yaşarsınız ama sonraki günler iyiki olmuşum dersiniz. biraz zorlu bir ameliyat. ama değiyor yani.
Baran Kul ve Arif Eroglu arastirmalarimda one cikan doktorlarbundan 3 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldum. tam 65 kilo kaybettim ve karnımda ciddi sarkma oldu. diyet ve spor yapsamda geçmiyor ve bu durum beni çok mutsuz ediyorkarnımda , mememlerimde kollarımda sarkmalar oldu fakat beni en çok rahatsız eden karnımdaki sarkmalar oldu. bu soruniçin doktor arayışı içine girdim. Bir akadaşımın yakını Ömer Sağır'a ameliyat olmuş ve çok memnun kalmış. fakat endişelerim var. bu konuda bana önerileri olan var mı
Bir hafta önce karın germe oldum, çok zorlandım, hala daha acı var, öne doğru yürüyorum doktorum 10 güne kadar böyle yürümem gerektiğini söyledi, yaklaşık 1 ay sonra iyileşeceğimi söyledi, ayakta en fazla 4 dk kalabiliyorum, çok zormuş, bilmiyordum.Merhaba.bende ameliyat olmayi dusunuyorum acaba ameliyat sonrasi hakkinda bilgilendirebilir misiniz?cok mu zor 2 cocugum var benim altindan kalkabilir miyim?