• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı sonrası deride cıvıklık ve sarkma

kimliksizz0000

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2023
6
2
16
24
Merhaba arkadaşlar 1.5 ay önce karın germe ameliyatı oldum fakat öne eğildiğimde deri sarkması oluyor karnım çok cıvık dikiş hattının orta kısmında bombe gibi duran şişlik gibi birşey var daha önce bu durumları yaşayanlar oldu mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim doktorum derin çok yıpranmış o sarkmaya birşey yapılamaz dedi ama o zaman neden gerdirme ameliyatı oldum diye düşünmeden edemiyorum 😕😕

Çok geçmiş olsun bir yıl önce bende karın germe vücut şekillendirme amaliyati oldum benim karnimda deride gevseme olmadı yanılmıyorsam amaliyata plazma kullanılmadığında deride gevseme oluyor sonuç hep üzücü oluyor benim amaliyatimda Dr plazma kullandı ben talaep etmedim o söyledi daha sıkı bir karın için yapılıyormuş sanırım o yüzden siz bu sorunu yaşadınız ben arastirma hastenesinde oldum çok düşük bir rakam ödedim ve çok memnun kaldım bu amaliyati olacak olanlar mutlaka plazma talep etsin benim yiyenimde benden önce bu amaliyati olmuştu özelde benden çok daha zayıftı oda böyle bir sorun yaşadı başka Dr giti istediği sıklıkta ikinci bir amaliyat gerekiyor dendi bahsetiyin kişi 50 kiloda ama gene gergin bir karın olmadı malesef çok geçmiş olsun inşallah istediyiniz gibi bir sonuç elde edersiniz ama bütün amaliyatlari ilaki pürüzler oluşuyor malesef

Back
X