Karın germe ameliyatı sonrası tam olarak iyileşme süresi

ipektnc

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
2
0
6
51
Merhabalar,
2 ay 10 gün önce tam karın germe ameliyatı oldum.
Hala karnımın içi acıyor ve karnım şiş.
Doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Bu ameliyatı olanlar ameliyat sonrası iyileşme süreci ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Evet o ilk zamanki şişlik normal korse sonrası birkaç ay sonra odemler gidiyor yavaş yavaş da spora başlayınca vücut ağrıları geçer

Merhabalar,
Bu ameliyatı olanlar ameliyat sonrası iyileşme süreci ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Slm ipek hanım öncelikle geçmiş olsun bende olalı 2 hafta oldu sizin ameliyat sonrası yaralarınız oldumu benim karın bölgemde yaralar oldu doktora göre kişilerde oluyormuş korkulacak bisey yok diyor ama ben iz kalmasından korkuyorum

Slm ipek hanım öncelikle geçmiş olsun bende olalı 2 hafta oldu sizin ameliyat sonrası yaralarınız oldumu benim karın bölgemde yaralar oldu doktora göre kişilerde oluyormuş korkulacak bisey yok diyor ama ben iz kalmasından korkuyorum
Ayrıca benimki çok ağrılı bi süreç oldu dikiş yerleri hiç acımadı ama karnımın içi ağrıyor germeyle beraber liposuction yapıldı

Geçmiş olsun benim ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti ilk 10 gün hiçbir şey yoktu 10 günden sonra dikişlerimin üzerinde yaralar oluştu ve ikinci kez bana dikiş atıldı herhangi bir sancı veya ağrı hissetmedim şu an için elhamdülillah iyiyim ama ikinci kez dikiş atıldığı için haliyle

Ben de karin germe oldum ve karnim cok sis. Korseye sigamam bi daha diye çıkaramıyorum. Ne zaman karnim duzelir?

Merhabalar,
Ne kadar zaman sonra dumduz bir karna sahip oldunuz. 2 aylik ameliyatliyim ve cok sis karnim korkuyorum boyle kalicam diye

Merhaba bende aynı durumdayım 2 ay oldu ama karnım hala şiş Böyle kalacak diye korkuyorum

Back
X