- 23 Temmuz 2014
- 71
- 14
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben Abdullah Etoz a yaptirdim. Istersen bir arastir. Ameliyattan sonra hic bir sikinti olmadi cok sukur.Ark.ben yeni uyeyim dogru yere acmisimdir ins,konuyu sayfalar birbirine girdi.bikacay sonra karin germe aml.olmak istiyorum olan ark.gelisme sureclerini yazarsa sevinirim.bi de leyla arvasa olmak istiyorum taniyan ya da bu doktora ameliyat olan var mi acaba?
Arkadaslar merhaba bende yeniyim,
Acaba hasan findik'a karin germe yaptiran varmi ??
Canim ben Abdullah Etoz a yaptirdim. Istersen bir arastir. Ameliyattan sonra hic bir sikinti olmadi cok sukur.
Arkadasim senin resimlerini grmem mumkun mu oncesi sonrasi burdan blmiorum nasil bakilio kimi ark.albmde var diyo ama goremiorum bu arada antalyadyim bn senin dedigin dktor ist dami
Canim istersen kendisine ulas.Cunku ben burun estetigi yag alma karin germe seklinde ameliyat oldum. Hangisi ne kadar bilmiyorum acikcasi.Ama cok iyi bir doktor bunu kesinlikle garanti ederim.Tamm cnim bktim smdi istalbudymis ne kadara ameliyat oldin tam karin germemi oldu
Canim senin resimlerini gorebilir miyim msj dan atsan bana karin germe ameliyatininCanim istersen kendisine ulas.Cunku ben burun estetigi yag alma karin germe seklinde ameliyat oldum. Hangisi ne kadar bilmiyorum acikcasi.Ama cok iyi bir doktor bunu kesinlikle garanti ederim.
Merhaba ben bugun üye oldum nasil kullanicamida henüz cözemedim ama bende olmak istiyorum siz naptiniz oldunuzmu leyla arvasa simdiden tesekkürlerArk.ben yeni uyeyim dogru yere acmisimdir ins,konuyu sayfalar birbirine girdi.bikacay sonra karin germe aml.olmak istiyorum olan ark.gelisme sureclerini yazarsa sevinirim.bi de leyla arvasa olmak istiyorum taniyan ya da bu doktora ameliyat olan var mi acaba?
newfuyok dahaolmadim.ikinci bebegi istiyor gibiyim.ona kesin karar vermem lazm cnku karin germeden snra ikinci bebek biraz zor olur soncta bidaha karin gerilio.szn yas kac cocuk varmi.? Szdemi leyla arvasi dusunuosunuz?9067493 .!.:Merhaba ben bugun üye oldum nasil kullanicamida henüz cözemedim ama bende olmak istiyorum siz naptiniz oldunuzmu leyla arvasa simdiden tesekkürler
yeni üye oldum burdaki arkadaslardan arastiriyorum henüz kendim aramadim biraz daha arastirip istedigi doktorlari aricam insallh :)Hasan findik cok pahali diye duymustumne kadar ucreti?