Karın germe ameliyatından sonra hamile olan var mı aranızda kızlar?bebek düsünüyorum

Burcuu78

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2007
119
17
623
4 yıl önce karın germe ve göğüs diklestirme ameliyatı oldum,iki çocuğum var.o zamanlar çocuk istemiyordum ama şimdi düşünmeye başladım.fakat tereddütlerim var acaba bu şekilde hamile olan ve doğurmuş olan var mı acaba aranızda,merak ediyorum,yardım lütfen...

annemin bir arkadaşı oldu oda zaten senin gibi çocuk sahibiydi bi dahada hamilelik geçirmedi
keşke yardımım dokunsa ama bende bilmyorum valla.
ameliyatı yapan doktorunla görüştünmü bilmiyorum ama görüşmediysende bir danış derim en sağlıklı bilgiyi o verir heralde

benimde öğrenmek istediğim tam da bu .1 yaşında kızım var meme küçültme ve karın germe olmak istiyorum. Hamilelikten dolayı karnımdaki çatlaklar çok fena. olmuşken iki operasyonuda geçirmek istiyorum ama YA TEKRAR HAMİLE KALMAK İSTERSEM ? YA TEKRAR KARNIMDA ÇATLAKLARIM OLURSA ? Ama böyle çatlaklarlada yaşamak istemiyorum ikinci çocuğu isteyip istemediğimi bile bilmiyorum ?

apdominal bende kararlıyım kesinlikle iki operasyonuda yaptırıcam hatta Meme küçültme kasım gibi düşünüyorum. Ama benim karar veremediğim şey karın germeyi ne zaman yaptırmam gerektiği . Meme küçültmeyle birlikte yaptırmayı çok istiyorum aslında ama sonra ikinci çocuğa karar veripte hamile kalırsam tekrar çatlarmıyım ? çatlamıcamdan emin olsam yani biri deseki atıyorum hamileyken bilmemne marka ürünü sür yada bilmemne masajı yaptır kesinlikle çatlamaz dakika düşünmem kasımda meme küçültmeyle karın germeyide yaptırım ama işte öyle bi garanti yok sanırım ???

bence doktora sor
hangi şehirdesin
ben 7-8 yıl önce izmir ege'de olmuştum benimki çok büyük olduğu halde ve doktor sağlık için bile şart olduğunu söylediği halde bizi ortopediden de rapor alıp sgk karşılar gibi bir yola sevketmedi ege'de oldum ama özel gibi para ödedim
on bine yakın tutmuştur bir de ameliyata girdikten sonra şunları şunları alın diye şeyler de söylenmiş

Slm
Bu ay tam 6.ayımı tamamladım kesinlikle pişman değilim dr kış aylarında bu tür ameliyatların yapılmas gerektiğini söyledi hem yazı rahat geçirmek hemde ter olmadan yara daha kolay iyileşiceği gibi ilk defa bikiniyle denize girdim kendime güvenim geldi ben çocuk düşünmediğim için dr karnımı ona göre yaptı ilk başata sordu çocuk olayını bu kasım yada aralık gibi göğüs küçültme ameliyatı yaptırıcam araştırma içindeyim fiyatlar hakkkında çok bilgi sahibi değilim

Bir tv programinda izlemistim.doktorun kendi esi karin germe op gecirmis ve sonrasinda hamile kalmis.bebeklerini erken doguma almak zorunda kalmislar.

hamile kaldınızmı bilgi verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…