Karın germe dik yuruyemiyorum yardım

cigdemrem06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
44
5
1
47
merhaba 5 agustosta tam karın gerdirme oldum. hala dik yuruyemıyorum. siz ne zaman dik yurumeye basladınız. lutfen yorum yapın cok korkuyorum. keske olmasadım modundayım.

Hanfendi ameliyatı olalı bir hafta olmuş bu normal maxsimum 2 hafta sonra dik yurumeye başlarsiniz ciddi bir ameliyat ve iyileşme sureci uzun

Fatma Hanım'cım tekrar çok geçmiş olsun, normalde en geç iki haftada yürünüyor. Iki ay çok uzun bir süreç, bence doktrunuzdan kaynaklı bır hata var ortada.
Merhaba ikinci kez dikiş atıldı bana dikişlerim iltihap kaptı onun psikolojisi sanıyorum 1 ay oldu hafif eğri yürüyorum ama bazen düz yürüyebiliyorum.bir gerginlik var. İkinci kez dikildi ondan mi

karın yag derı o kadar kısım kesılıp dıkılıyor. ıyılesme surecı kısıye gore dıkkat etmesıne gore degısır. bence doktorunuza durumunuzu anlatmanız daha uygun.. cunku kestıklerı karın bolgesındekı fazlalıgı olcerek kesıyorlar.az fazla kesse gergın dıkılır. burdan kımsenın anlayacagını sanmam psıkolojık zarar gormenızden korkup dıkılememıs de olablırsınız. gecmıs olsun. Hoppa

Merhaba ikinci kez dikiş atıldı bana dikişlerim iltihap kaptı onun psikolojisi sanıyorum 1 ay oldu hafif eğri yürüyorum ama bazen düz yürüyebiliyorum.bir gerginlik var. İkinci kez dikildi ondan mi
Maalesef ben o dikişleri gördüm ve sizin adınıza çok endişelendim ama şu anda anladığım kadarı ile şükür, daha iyisiniz. Bence bu şekilde iltihap kapması ve ikinci bir dikişe gerek kalınması, kesinlikle normal değil.

Maalesef ben o dikişleri gördüm ve sizin adınıza çok endişelendim ama şu anda anladığım kadarı ile şükür, daha iyisiniz. Bence bu şekilde iltihap kapması ve ikinci bir dikişe gerek kalınması, kesinlikle normal değil.
Şu anda iyiyim elhamdülillah. Sadece kabukların düşmesi tek beklentim. İns o da olacak.

Merhabalar belki ilerde benimle aynı sorunu yaşayan olabilir diyerek son durumumu yazayım. suan 29. günümdeyim hala eskisi gibi dik yürüyemiyorum karnımda gerginlik hissediyorum. vede doktorum gecen hafta bantlarımı cıkardı fakat ben dikişlerimin yarısına yine yapıstırdım ve farkettimki bant yapıştırdığım kısım daha ince ve beyaza yakın diğer taraf ise kenarlar gerilimden ötürü kırmızı. demem oki bir ay dolmadan dik yürümeye calışmak gerilim oluşturacağı için yara izinizin daha geniş olmasına sebep olabilir. dik durmak için acele etmeyin ince bir iz istiyorsanız. kısacası dik durmak dikişlerinize zarar vermez ama yara genişliğin etkiliyebilir.. sevgiler. gecmiş olsun:nazar:

Back
X