karin germe fotograflari ;)

sen yakup avsara olacaksan konus olan vardi 3 nu birden ama yine de konus ben bir yil once burun ameliyati oldum karinimi sonraya biraktim hepsinden cok memnun um iyi ki yapmisim

sen yakup avsara olacaksan konus olan vardi 3 nu birden ama yine de konus ben bir yil once burun ameliyati oldum karinimi sonraya biraktim hepsinden cok memnun um iyi ki yapmisim

merhaba cance öncelikle geçmiş olsun güle güle kullan diyorum.Yakup avşar nered görev yapıyor ve karın gerdirme ne kara mal oldu?birde karın gerdirme ameliyatından sonra eğik yürümek zorunda kalınıyorya göğüstede silikonu kaldırmak zaten zor oluyormuş ikisi bir arada zor oluyormu?Tşk.

Herkeze merhabalar yakın zamanda meme kücültme ve karın germe ameliyatım var dr ercan karacaoglu yapacak ama ben hala kararsızım dr konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Çok korkuyorum acısından degıl de doktor seciminden yanlış bır hata hayatıma mal olur zaten bu konudan komleks halındeyım bırde daha kotusunu dusunemıyorum izmirde karın gerdırme operasyonu yaşayan ve menun olan varmı?

Herkeze merhabalar yakın zamanda meme kücültme ve karın germe ameliyatım var dr ercan karacaoglu yapacak ama ben hala kararsızım dr konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bu yazdığımı ben unutmuşum :1: ne zor süreç idi ameliyatlarımı oldum çok şükür bu süreci atlattım :ssz:

Buraya atılan link kaldırılmış göremedim ama inanın karın germe izi korkunç bir iz değil yeni oldum bu hali bile bahsedilen resimler gibi değil :34:

Back
X