Benimde aynısı sizin doktor ne diyecek merak ettim banada bildirseniz.Bende tam 2 ay 3 gün önce oldum aynı dertten bende muzdaribimkonu açmak için geldim sizin başlığınızı gördüm. Bendede enfeksiyon ve yara oluşumu oldu. Çok şükür antibiyotikle enfeksiyon geçti. Yaralar temizlenip yeniden dikildi. Dışarda sorun yokta Karın kaslarımda dikildiği içinmi bilmem inanılmaz bi gerginlik hissediyorum. Sinirlerim bozulmaya başladı iyice. Dış derimi geriyor,karın kaslarımmı tam emin değilim ama çook gergin rahatsızlık veriyor artık. Pazartesi randevum var soracağım Doktora. Sizin gerginlik hissiniz nasıl? Bide benimde karnımda hissislik ve dikiş kısmında hafif şişlik var.
Benim 8 hafta oldu aynı gerginlik hissi bendede var çok can sıkıcı bir durumBende tam 2 ay 3 gün önce oldum aynı dertten bende muzdaribimkonu açmak için geldim sizin başlığınızı gördüm. Bendede enfeksiyon ve yara oluşumu oldu. Çok şükür antibiyotikle enfeksiyon geçti. Yaralar temizlenip yeniden dikildi. Dışarda sorun yokta Karın kaslarımda dikildiği içinmi bilmem inanılmaz bi gerginlik hissediyorum. Sinirlerim bozulmaya başladı iyice. Dış derimi geriyor,karın kaslarımmı tam emin değilim ama çook gergin rahatsızlık veriyor artık. Pazartesi randevum var soracağım Doktora. Sizin gerginlik hissiniz nasıl? Bide benimde karnımda hissislik ve dikiş kısmında hafif şişlik var.
Doktor zamanla açılacak diyor. Orta tempo yürüyüşe başla çok hafif karın esneme hareketleri yap dedi. 5 gün sonra 2,5 ay olacak benimde. Ve ben kantaron yağıyla karnıma sertlikler için masaj yapıyorum. Yumruk yapıp parmaklarımla bastıra bastıra yapıyorum. O inanılmaz rahatlatıyor beni. Sanırım karın kaslarımada faydası oldu. Gerginliğimide alıyor sabah öğle akşam 5,10 dk hafif hafif yapın. Hafif yürüyüş hafif sağa sola öne arkaya hareket. Tabi dikişleriniz tam kapandıysa!Benim 8 hafta oldu aynı gerginlik hissi bendede var çok can sıkıcı bir durum
Merhaba, ne zaman dik yürümeye başladınız?.2 ay 8 gün önce karın germe lipo ve meme dikleştirme büyütme ameliyatı oldum . Karnım seroma yaptı aktı ve durdu. Durduktan sonra şu an ön bölgede dikiş etrafında hissizlik gerginlik şişlik sertlik var. Doktor zamanla geçer masaj yap diyor. Bu masajı kim yapıyor Bu şişlik sertlik ne zaman geçer ne yapmam gerek lütfen aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Göğüslerimde dikiş yerleri kırmızı ve derin onlar en hızlı basıl geçer ?
Merhaba, dik yürümeye başladınız mı ne ne zaman?Benim 8 hafta oldu aynı gerginlik hissi bendede var çok can sıkıcı bir durum
Daha başlayamadım dik yürüyünce dikişlerim gerilip acıyor tam dik duramıyorum dikişlerim açılır veya genişler kötü büyük iz kalır diye korkuyorumMerhaba, dik yürümeye başladınız mı ne ne zaman?
Merhabalar bende 12 temmuzda karın germe ameliyatı oldum korseyi ne kadar süre kullandınız acaba. Benim doktorum 6 hafta kullanmam gerektiğini söyledi.Doktor zamanla açılacak diyor. Orta tempo yürüyüşe başla çok hafif karın esneme hareketleri yap dedi. 5 gün sonra 2,5 ay olacak benimde. Ve ben kantaron yağıyla karnıma sertlikler için masaj yapıyorum. Yumruk yapıp parmaklarımla bastıra bastıra yapıyorum. O inanılmaz rahatlatıyor beni. Sanırım karın kaslarımada faydası oldu. Gerginliğimide alıyor sabah öğle akşam 5,10 dk hafif hafif yapın. Hafif yürüyüş hafif sağa sola öne arkaya hareket. Tabi dikişleriniz tam kapandıysa!
Yanıt için teşekkürler.Daha başlayamadım dik yürüyünce dikişlerim gerilip acıyor tam dik duramıyorum dikişlerim açılır veya genişler kötü büyük iz kalır diye korkuyorum
Merhaba 38 gün önce karın germe oldum ilk defa sağ dikiş üstüm bosluk şiddetli agrı girdi gaz snacısımı anlayamadım doktoruma ulasamadım. Ameliyata 56 kilo girdim ama hala inanılmaz ödemim var ve kilo almısım belim 72 cm di hala aynı ben belimde hemen incelicek sanmısstımBende tam 2 ay 3 gün önce oldum aynı dertten bende muzdaribimkonu açmak için geldim sizin başlığınızı gördüm. Bendede enfeksiyon ve yara oluşumu oldu. Çok şükür antibiyotikle enfeksiyon geçti. Yaralar temizlenip yeniden dikildi. Dışarda sorun yokta Karın kaslarımda dikildiği içinmi bilmem inanılmaz bi gerginlik hissediyorum. Sinirlerim bozulmaya başladı iyice. Dış derimi geriyor,karın kaslarımmı tam emin değilim ama çook gergin rahatsızlık veriyor artık. Pazartesi randevum var soracağım Doktora. Sizin gerginlik hissiniz nasıl? Bide benimde karnımda hissislik ve dikiş kısmında hafif şişlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?