peki bende karın germe olmak istiyorum ve dr arıyorum açıkcası ama korkularım var çok kilolu değilim evet sarkma var ama büyük bir göbek yok çatlakda var bu sebeple olmak istiyorum zatten ama sonrası nasıl sen daha önceden yaptırdığın için sormak isterim sürekli tekrar etmek ve düzeltmek gereken bir operasyonmu bu çünkü bana bi dr ALLAH yapısı değil o bozuldukca biz düzeltiriz demişti BU DA HİÇ HOŞ DEĞİL

(((( sende sorunlu olan tekrarlanacak yer harıcınde kötüye giden yer varmı
Merhaba Nilufer,
her zaman tekrara gerek yok, cogu zaman yok, benim tamtamina gerilmedigi icinmi artik oyle oldu, havalar cok sicakti, ondanmi su birinkintisi toplandi karnima, ameliyattan sonra dinlenmedim cok yurudum gezdim, ondanmi oldu, bilmiyorum. Catlaklar gobek uzerindekiler kaliyor, ama gerildigi icin karin, cok az belli oluyor, oncekine gore cok guzel gobegim, karin deligim belirgin, ameliyattan once, karin deligim yaglarin ve sarkiklarin arasinda kalmis belirsizdi. Doktorum duzeltmeleri yapinca bence sonuclar cok iyi olucak. Bazi doktorlar ameliyattan sonra hic duzeltme yapmaktan yana degiller, benim doktorum, beni 1 yil sonra gormesi gerektigini soyledi, yapilan tam yerine oturuyor diye.
Kilolari verip bu ameliyatlari yaptirmak en iyisi, hafif kilolulara yapiyorlar. Kiyafetlerim daha guzel oluyor, daha rahat giyiniyorum, bikini giyinince iz altta kaliyor, bir yil olacak ben yaptirali, izler cok belirsiz hala geliyor oyle rahatsiz etmiyor, ilk basta cok belirgin ve kizarikti, ama simdi hic oyle degil. Benim ameliyat cok rahat gecti diyebilirim, agri sizi olmadi, tek rahatsiz eden iki direnle yurumem ilk gunlerde, direnler kalan sivinin bosalmasi icin kucuk iki plastik siseler, ince bi hortumla karnina sikistirildigi icin o bolgeler agrimisti, cikarilinca cok rahatladigimi hatirliyorum. Onun disinda ameliyattan sonra cok yuruyunce karnimda bi sallama hissediyordum, sanki icinde birsey asagi iniyor gibi, agriyordu cok gezince, dinlenmek onemli ameliyattan bi hafta sonra iyi dinlenmek ve doktorun dediklerini uygulamak gerekiyor, sonrasi kolay. Simdi olsun yeniden olurum, hic pisman degilim, zaten tekrar duzeltmeler yapilacak.