- Konu Sahibi Nursen1977
-
Tekrar karin germe, gogus buyutme, liposuction vb. olanlar, tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Ben temmuzda olacam tekrar, ikinci defa ne yapiyorlar, karin yeniden gerilmez heralde, goguslerimi basinda ilk aylarda oldugu gibi dik ve buyuk istiyorum, zaman gecince dikligi azaliyor ve daha kucuk duruyor. Body Lift, Thigh Lift yaptiran varmi, karin yanlarini, sirti ust bacaklari ozellikle ic bacaklari gerdirenler varmi aranizda. Tecrubelerinizi paylasin. Cok bilgiye ihtiyacim var bu konularda. Pubis kaldirma yaptiranlar tek ya da karin germe yaptirirken, pubis genital bolgenin hemen ustundeki tuylu sis bolge, ordan yag aldiranlar varmi.
çok geçmiş olsun ama neden tekrar karın germe bunu hiç duymadım sorun ne yanı biraz bahsedersen çok memnun olurum
peki bende karın germe olmak istiyorum ve dr arıyorum açıkcası ama korkularım var çok kilolu değilim evet sarkma var ama büyük bir göbek yok çatlakda var bu sebeple olmak istiyorum zatten ama sonrası nasıl sen daha önceden yaptırdığın için sormak isterim sürekli tekrar etmek ve düzeltmek gereken bir operasyonmu bu çünkü bana bi dr ALLAH yapısı değil o bozuldukca biz düzeltiriz demişti BU DA HİÇ HOŞ DEĞİL(((( sende sorunlu olan tekrarlanacak yer harıcınde kötüye giden yer varmı
Ibrahim askar da cok iyi bir Cerrah tavsiye ederim kizlar Ben iki üc ay sonra oluyorum. Ve cok iyi seyler duydum Ibrahim bey hakkinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?