Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende şurda bekliyim canım bende sadece karın germe oldum bugün 6. Günüm
Öyle ödem atmak içi ne ve tuvalete rahat çıkmak için bitki çayına ne zaman başlayabileceğiz acaba
Geçmiş olsun öncelikle. Ödem olması normal bende karın germe oldum 11 ay oldu 6 ayda ödem her geçen gün azalıyor tam olarak 6 ayda gidiyor ananas yedim ben hergün birkaç dilim hem hücre yeniliyor hemde ödem atıyor
Geçmiş olsun öncelikle. Ödem olması normal bende karın germe oldum 11 ay oldu 6 ayda ödem her geçen gün azalıyor tam olarak 6 ayda gidiyor ananas yedim ben hergün birkaç dilim hem hücre yeniliyor hemde ödem atıyor
Merhabalar siz kime oldunuz suan güncel fotonuzu atabilir misiniz bende istiyorum araştırma sürecindeyim . En korktuğum şey izler , düz olmaması ve kulakçık
Bende şurda bekliyim canım bende sadece karın germe oldum bugün 6. Günüm
Öyle ödem atmak içi ne ve tuvalete rahat çıkmak için bitki çayına ne zaman başlayabileceğiz acaba