Karın germe lipo bbl ameliyatı oldum

VarBirHayalimiz

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
734
296
303
37
karın germe lipo bbl ameliyatı oldum çok fazla ödem var ,benim gibi yaptıran arkadaşlar süreci nasıl geçirdiniz . Bugün 7. Gün

Bende şurda bekliyim canım bende sadece karın germe oldum bugün 6. Günüm
Öyle ödem atmak içi ne ve tuvalete rahat çıkmak için bitki çayına ne zaman başlayabileceğiz acaba

Geçmiş olsun öncelikle. Ödem olması normal bende karın germe oldum 11 ay oldu 6 ayda ödem her geçen gün azalıyor tam olarak 6 ayda gidiyor ananas yedim ben hergün birkaç dilim hem hücre yeniliyor hemde ödem atıyor

egik yürümekten belimi hissetmiyorum artık ameliyattan ziyade sonrası zormuş be kadar süre sonra dikleştiniz acaba

Öncelikle pozitif olun harika bir vücudunuz oldu fazlalıklar gitti ve her geçen gün iyileştirme dahada moraliniz güzel olacak

Korseyi çıkarmayın eğik yürümenin normal dikişler var karnınız dikildi bir ay tam eğik olmasada biraz böyle sürecek

Merhabalar siz kime oldunuz suan güncel fotonuzu atabilir misiniz bende istiyorum araştırma sürecindeyim . En korktuğum şey izler , düz olmaması ve kulakçık

Benim kilo aynı bbl oldum karın yağını popo verdiler. Zaten yıllarca popom çok azdı gitmesin diye çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…