- 23 Haziran 2024
- 161
- 41
- 18
- 21
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
-
Merhaba , ben de karınve basen vaser lipo oldum bir hafta önce. Benim tek derdim bu ödemler ne zaman geçer. Sizin durumunuzu merak ettim.Merhaba şuan ne durumdasınız ben 1 ay oldu ameliyat olalı ve korsesiz kötü hissediyorum korseyi ne zaman tamamen çıkardınız
Merhaba, benim 4 eylülde 2 ayım doluyor korsem çıktı ödemler büyük ölçüde gitti karın germemde vardı benim dikiş yerinde ödemlerim var biraz onun dışında gayet iyiyim gün geçtikçe de ölçülerim düşüyor sizin sadece lipoysa daha hızlı toparlanırsınızMerhaba , ben de karınve basen vaser lipo oldum bir hafta önce. Benim tek derdim bu ödemler ne zaman geçer. Sizin durumunuzu merak ettim.
Ama keşke karın lipo yapmışken germe de yapsaydınız çünkü ben 5 yıl önce sadece lipo oldum günün sonunda yine germede kaldı aklım. Lipoda süper bişi asla eski haliniz olmuyorsunuz ne kadar kiloda alsanız yani yine yaglanıyor karın bölgeniz ama eskisi kadar olmuyor en azındanMerhaba, benim 4 eylülde 2 ayım doluyor korsem çıktı ödemler büyük ölçüde gitti karın germemde vardı benim dikiş yerinde ödemlerim var biraz onun dışında gayet iyiyim gün geçtikçe de ölçülerim düşüyor sizin sadece lipoysa daha hızlı toparlanırsınız
Doktorum gerek görmedi, hem de dikiş istemedim. Çok geçmiş olsun. Her şey bir yana bu korse olayı pek fena bir şey. Ödemler sizde ne zaman inmeye başladı. Ve operasyon bölgelerindeki o hissizlik durumu nasıl.Ama keşke karın lipo yapmışken germe de yapsaydınız çünkü ben 5 yıl önce sadece lipo oldum günün sonunda yine germede kaldı aklım. Lipoda süper bişi asla eski haliniz olmuyorsunuz ne kadar kiloda alsanız yani yine yaglanıyor karın bölgeniz ama eskisi kadar olmuyor en azından
direnleri ertesi gün mü çıkardılar?Direnleri çıkardılar. Acıtmıyor ama sırtımdan pubise kadar gelen bi boru çok iğrenç bi hissiyatı vardı ama çokkk rahatladım. Daha dikeldim. Hocalar taburcu olurken canımı çok yaktı. Şimdi çıktım evdeyim. Bezle ve suyla dikiş yerleri dışında refakatçimle temizledik. Motive olarak pek iyi sayılmam evdekiler olmamı istemiyordu bu yüzden mutlu karşılamadılar ah be kızım kendine yazık ettin kafasındalar :') ama olsun ben mutluyum
Korseyi takmak çooook zor. Yeni korse aldım temiz ama sıfırdan giymek imkansız 2 kişi giydirdik
Naçizane tavsiyem bu ameliyatı kombine olmayın
Aaa merhaba ben şuan görüyorum bunu korseyi 2 ay full time taktım sadece duşta çıkardım bir de lavaboya giderken indiriyodum şuan arada bi geceri takıyorumMerhaba şuan ne durumdasınız ben 1 ay oldu ameliyat olalı ve korsesiz kötü hissediyorum korseyi ne zaman tamamen çıkardınız
2.gün çıkardılardirenleri ertesi gün mü çıkardılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?