- 23 Haziran 2024
- 151
- 37
- 18
- 21
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
Evet sonunda ben de oldum. Aslında 360 germeye ihtiyacım vardı. Fakat doktorum risk olabileceğini söyledi bundan dolayı standart germeden bi tık uzun yaptık simit bölgesi de toparlansın diye. Aynı şekilde bele, yanlara ve karnıma daha kaslı ve kum saati gözüksün diye lipo yaptı. Normalde dikey kesi de gereken bi hastaydım fakat hoca aşağı gerince düzeleceğini aynı şekilde genç olduğum için dikey son çare olduğunu söyledi. Ameliyattan çıktıktan sonra istemsizce ağlamaya başladım bir de üşüyordum. Isıtıcı verdiler. Sonra odama çıkardılar. Gaz çıkarmamı bekledik çıkarmayınca gece sadece su içmeme izin verdiler. Sondamı ameliyatta çıkardıları için tuvalete gitmek zorundayım. Narkozu ve ilaçları atmaya çalışıyo beden sürekli tuvalete gidiyorum. Sonda çıkarıldığı için yaparken yanıyo ve tamamını yapamıyorum. Zor oluyor. İlk gece kalkamadım bile. Sabaha karşı tutamayacak seviyeye geldim çıktım tuvalete. Refakatçimle gidiyorum. Karnımda tuhaf bi ağrı var. Direnlerde canımı acıtıyor çıksa aslında çok rahat edeceğim. Bir de varis çorabı var o ayrı bi ölüm. Küçük beden verdiler kan dolaşımını sağlaması için bu çoraplar ama daha çok kangren yapıyo gibi etimi kesiyor. Pişman mıyım evet biraz çünkü canım çok yanıyor ve hiç dikelemeyecekmişim gibi geliyo. Ben fazla kilo vermekten dolayı ameliyat oldum, sporla vermiştim. Diğer bölgelerimi de yaptırmayı düşünüyordum ama artık düşünmüyorum. Herkesin süreci çok farklı tabiki sigara içmiyorum, yaşım genç, herhangi bir rahatsızlığım yok ve aktif spor hayatım vardı. Bu yüzden ameliyat riskleri bende düşük ama toparlanma süreci yavaş. Şimdilik bu şekilde gelişme olursa yazarım