Karın germe+lipo oldum

soruyorumoyleysevarim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
151
37
18
21
Evet sonunda ben de oldum. Aslında 360 germeye ihtiyacım vardı. Fakat doktorum risk olabileceğini söyledi bundan dolayı standart germeden bi tık uzun yaptık simit bölgesi de toparlansın diye. Aynı şekilde bele, yanlara ve karnıma daha kaslı ve kum saati gözüksün diye lipo yaptı. Normalde dikey kesi de gereken bi hastaydım fakat hoca aşağı gerince düzeleceğini aynı şekilde genç olduğum için dikey son çare olduğunu söyledi. Ameliyattan çıktıktan sonra istemsizce ağlamaya başladım bir de üşüyordum. Isıtıcı verdiler. Sonra odama çıkardılar. Gaz çıkarmamı bekledik çıkarmayınca gece sadece su içmeme izin verdiler. Sondamı ameliyatta çıkardıları için tuvalete gitmek zorundayım. Narkozu ve ilaçları atmaya çalışıyo beden sürekli tuvalete gidiyorum. Sonda çıkarıldığı için yaparken yanıyo ve tamamını yapamıyorum. Zor oluyor. İlk gece kalkamadım bile. Sabaha karşı tutamayacak seviyeye geldim çıktım tuvalete. Refakatçimle gidiyorum. Karnımda tuhaf bi ağrı var. Direnlerde canımı acıtıyor çıksa aslında çok rahat edeceğim. Bir de varis çorabı var o ayrı bi ölüm. Küçük beden verdiler kan dolaşımını sağlaması için bu çoraplar ama daha çok kangren yapıyo gibi etimi kesiyor. Pişman mıyım evet biraz çünkü canım çok yanıyor ve hiç dikelemeyecekmişim gibi geliyo. Ben fazla kilo vermekten dolayı ameliyat oldum, sporla vermiştim. Diğer bölgelerimi de yaptırmayı düşünüyordum ama artık düşünmüyorum. Herkesin süreci çok farklı tabiki sigara içmiyorum, yaşım genç, herhangi bir rahatsızlığım yok ve aktif spor hayatım vardı. Bu yüzden ameliyat riskleri bende düşük ama toparlanma süreci yavaş. Şimdilik bu şekilde gelişme olursa yazarım

Günaydınlar bugün taburcu edileceğim sanırsam. Direnleri de çıkaracaklar. Umarım varis çorapları da çıkar 🤲 dün 5 dkda bir tuvalete çıkıyordum ve acıyordu gerçekten çok kötüydü. Vücut narkoz ve sonda etkisini atmaya çalıştı muhtemelen. Şuan çok daha iyi şükürler olsun. İlk gün hiç kalkamayacağımı düşünüyordum ama şuan daha iyi. Biraz öksürük krizi tuttu gece ama öksüremiyorum çok can yakıyor. Karnım ve drenler hala acıyor umarım çıkarken acımıyordur. Dik yürümek hala zor. İki güne göre daha iyiyim ama hala yürürken destek alıyorum ve eğik yürüyorum. Belim ve karnım ağrıyor. Kendi başıma destekle kalkmaya başladım. İdrar kan ve ter karışık kokuyorum midem bulanıyor eve gidip kendimi Sirkeli bezle silmek istiyorum. Büyük tuvaletimi yapmadığım için katı gıdaya geçirmediler. Şuan su, çorba ve kayısılı meyve suyuyla idare ediyorum. İştahım yok zaten onları da zorla tüketiyorum

Direnleri çıkardılar. Acıtmıyor ama sırtımdan pubise kadar gelen bi boru çok iğrenç bi hissiyatı vardı ama çokkk rahatladım. Daha dikeldim. Hocalar taburcu olurken canımı çok yaktı. Şimdi çıktım evdeyim. Bezle ve suyla dikiş yerleri dışında refakatçimle temizledik. Motive olarak pek iyi sayılmam evdekiler olmamı istemiyordu bu yüzden mutlu karşılamadılar ah be kızım kendine yazık ettin kafasındalar :') ama olsun ben mutluyum
Korseyi takmak çooook zor. Yeni korse aldım temiz ama sıfırdan giymek imkansız 2 kişi giydirdik

Naçizane tavsiyem bu ameliyatı kombine olmayın

Son düzenleme:
Back
X