Karın germe+lipo ve kol germe yaptirmak istiyorum

Yok onemliy değil canım. Bu fiyata otel de dahil mi? Valla bende 3 kişilik aile olarak gelicem. Kişi başı en az 1200 dolar ödemem gerekecek kafadan bir 4 bin dolar ayırdım biletler için,bide otel tutacağız 25 günlük onada baya lazım 😅 aslında tam delilik bütün birikimimi harcayacağım galiba
Yok evi ayrı tutucam. O da 6 bin civarı. Para bir şekilde gidiyor en azından kendime yatırım yapayım, kendimi iyi hissedeyim istiyorum. Allah pişman etmesin umarım ikimiz içinde güzel geçer. Bana çok az kaldı gitmeme ve ameliyata🙈

Yok evi ayrı tutucam. O da 6 bin civarı. Para bir şekilde gidiyor en azından kendime yatırım yapayım, kendimi iyi hissedeyim istiyorum. Allah pişman etmesin umarım ikimiz içinde güzel geçer. Bana çok az kaldı gitmeme ve ameliyata🙈
Aynen bende mutlu olacağım,kendime harcamayıp ne yapacağım parayı. Ay ben olsam yerinde heyecandan uyuyamam ☺️ İnşallah dilediğin gibi olur hersey. Benim gitme işim hala muamma

Merhabalar kızlar. Bende karın germe +lipo ve kol germe istiyorum,bide sırtıma lipo ve yan kalçalarıma yağ enjekte yapmak istiyorum. Dr Mert Demirel'e fiyat sordum hepsi için 50.000 tl dedi. Sizce fazla degil mi? Galiba yurtdışında olan herkese çok fazla fiyat veriyorlar :KK43: yurtdışında sanki para ağaçtan toplanıyor.
Evet fazla fiyat vermişler bencede ben 1’ay önce özel bir plastik cerraha ameliyat oldum çok memnun kaldım fiyatlar da dediğiniz kadar uçuk değil yani ben gögüs oldum tabi size ne kadar fiyat verilir bilmiyorum ama en azından bi inceleyin bence işleri çok başarılı tavsiye ederim ben gönül rahatlığıyla 🙏🏻

Bende yurtdisindan katiliyorum. Ve en taninmis, isini iyi yapan doktorlar komple vucüt germe (hersey dahil) 25.000 tl istedi.
Tabi yurtdisindan geldigimizi söyleyince bu aninda € oluyor. Ki bu türkiyedeki doktorlarin ahlaksizligini ve Allahsizligini gösterir. Adaletten bahsetmek istemiyorum bile. Söylemek istedigim tek sey, kendinize kazik attirmayin. 25.000 tlye karin, kol, uyluk, gögüs yapan doktorlardan kendinize 2 ameliyat icin 50.000 tl gibi bir fiyat verdirmeyin !!!

Bende yurtdisindan katiliyorum. Ve en taninmis, isini iyi yapan doktorlar komple vucüt germe (hersey dahil) 25.000 tl istedi.
Tabi yurtdisindan geldigimizi söyleyince bu aninda € oluyor. Ki bu türkiyedeki doktorlarin ahlaksizligini ve Allahsizligini gösterir. Adaletten bahsetmek istemiyorum bile. Söylemek istedigim tek sey, kendinize kazik attirmayin. 25.000 tlye karin, kol, uyluk, gögüs yapan doktorlardan kendinize 2 ameliyat icin 50.000 tl gibi bir fiyat verdirmeyin !!!
Hangi doktorla görüştünüz merak ettim. Söylediğiniz rakama göğüs dikleştirme + slikon anca yapılır.Türkiye de yaşıyorum Kombine ameliyat düşünen biri olarak 10 a yakın doktordan fiyat aldım. En uygun aldığım fiyat (karın germe meme estetiği ve bbl için ) 45 bin di. Popüler doktorlarda bu fiyat 90 a kadar çıktı. Yurt dışındakilere ayrı fiyat veriyor olabilirler orasını bilemem ama söylediğinz rakam saydığınız operasyonlar için oldukça komik.

Sadece karın germe ve az bir miktar yağ almayı 20 bine yaptırdım bursada özel bir hastanede. Komple vücut 25 bin çok iyi

Back
X