12 Eylül de karın germe oldum yalnız dikişimden ödem akıyor hemde çok fazla artık bez falan yetiştiremiyorum dr um normal dedi 4 gün akar geçer dedi ama 4 günü geçti hala akıyor bu konu da çok bilgi de yok başına gelen bi yol bulan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
12 Eylül de karın germe oldum yalnız dikişimden ödem akıyor hemde çok fazla artık bez falan yetiştiremiyorum dr um normal dedi 4 gün akar geçer dedi ama 4 günü geçti hala akıyor bu konu da çok bilgi de yok başına gelen bi yol bulan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
geçti mi ödeminiz benimde vardı 1 ayda ancak bitti.
benim kollarımdanda vardı ve meme altımda. beyaz tişörtlerim hep leke oldu birde çıkmıyor:))))) şimdi durdu sadece göbeğimle duruyorum. korseleri çıkarıp kantoran yağı sürmeyede üşeniyorum günde 1 sürüyorum.
ben seneler önce meme toparlama ameliyatımda bu oldu aynısı hatta daha kötüsü kendim evde bal yap tuz karışımı gibi bir işlem yaptım önce içindeki ödemi kuruttu sonra yara kapansın diye farklı bir versiyonu denedim. burada vermim tarifi farklı. 10 günde yaram iyileşti doktor birşey olmaz bir şey olmaz dedi ama sonra görünce aferin çok iyi düşünmüşsün dedi.
geçti mi ödeminiz benimde vardı 1 ayda ancak bitti.
benim kollarımdanda vardı ve meme altımda. beyaz tişörtlerim hep leke oldu birde çıkmıyor:))))) şimdi durdu sadece göbeğimle duruyorum. korseleri çıkarıp kantoran yağı sürmeyede üşeniyorum günde 1 sürüyorum.
Ödem akması geçti ama geçmesi için sabah akşam kantaron yağı ile masaj yaptım akşamları rif sürdüm ve yarayı uzun süre açık bıraktım hava almasını sağladım Buda yarayı kuruttu yani ödem akması 2 hafta sürdü bende sonrasında bitti