Karın germe operasyonu için istanbulda önerdiğiniz doktor var mı?

Zeynep034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
7
2
1
39
Merhaba kızlar ;
Ben çok uzun zamandır liposuction ve karın germe olmayı düşünüyorum. Daha önce bu işlemleri yapıp memnun kaldığınız hastane veya doktor önerilerinize çok ihtiyacım var . İkinci olarak da maliyet aşağı yukarı ne kadar? Tecrübelerinize ve cevaplarınıza çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar ;
Ben çok uzun zamandır liposuction ve karın germe olmayı düşünüyorum. Daha önce bu işlemleri yapıp memnun kaldığınız hastane veya doktor önerilerinize çok ihtiyacım var . İkinci olarak da maliyet aşağı yukarı ne kadar? Tecrübelerinize ve cevaplarınıza çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben geçen hafta Altan Yücetaş a muayene oldum. İnstagram sayfasından da görebilirsiniz. Gittiğimde bi kaç ameliyat olmuş hastasıyla karşılaştım.. sonuçtan memnunlardı. Liposaction konusunda da hasta sonuçları çok iyi.. gidip görüşmemizi tavsiye ederim.. benim ameliyatım kombine olacağı için fiyat yanıltabilir.

Ben geçen hafta Altan Yücetaş a muayene oldum. İnstagram sayfasından da görebilirsiniz. Gittiğimde bi kaç ameliyat olmuş hastasıyla karşılaştım.. sonuçtan memnunlardı. Liposaction konusunda da hasta sonuçları çok iyi.. gidip görüşmemizi tavsiye ederim.. benim ameliyatım kombine olacağı için fiyat yanıltabilir.
Çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar ;
4 gün önce oldum 360 lipo karın germe sezeryana baglı kas onarımı meme diklestırme ve protez , bugun dısarı yemege ve kahvaltıya cıktım hersey normal doktorumdam suan için memnun kaldım goruntude suan için iyi gıbı ödemli oldugu için cok bırsey anlasılmıyor ama doktorumu arkadasım tavsıye etti kendısı lıpo annesi ise benim gıbı annelık estetıgı olmustu 2 sene once onlar cok memnun kaldıgı içm aynı doktoru tercıh ettim doktorum elvan bayraktar

A siz de olmamışsınız pardon.. ben de 21 Mart da olacağım.. sürecinizi burda paylaşırsanız çok sevinirim🙏
Geçmiş olsun sizde galiba dün ameliyat oldunuz.. nasıl geçti ameliyatınız? Nasılsınız ağrınız varmı? Sonuçtan memnun musunuz görmüşsünüzdür belki

Canım ameliyat oldunmu? Nasıl geçti ameliyatın nasılsın? Sonuçlardan memnun musun? Ve fiyat olarak ne kadar ödedin
slm evet oldum. Bugün 16. günüm ve sonuctan simdiden cok memnun kaldim.
Fiyat bilgisi vermiyorum Dr. Altan yücetasa oldum.
ilk iki gün cok zorlandim, simdi hemen hemen her isimi kendim yapiyorum tabiiki yavas ve kisitli hareketlerim.
Bu Ameliyati olmak istegen herkes bence olmali. zorda olsa sonuc harika.
Karnimi ilk gördügümde aglayasim geldi

Geçmiş olsun sizde galiba dün ameliyat oldunuz.. nasıl geçti ameliyatınız? Nasılsınız ağrınız varmı? Sonuçtan memnun musunuz görmüşsünüzdür belki
Merhaba evet ameliyatımı oldum. Uyandığımda burada yazıldığı gibi şiddetli sancılarım olmadı. Uzun süreli narkozun etkisiyle bulantım ve titremeyle uyandım. Memelerimde ve karnımda hafif bi sızlama oldu. O da damardan verdikleri ağrı kesiciyle 1 saatte azaldı. Ağrıdan ziyade korseniz verdiği gerginlik hissi rahatsız ediyor o kadar. Sürecim çok başarılı ve kolay geçti diyebilirim.

Benim de
Geçmiş olsun sizde galiba dün ameliyat oldunuz.. nasıl geçti ameliyatınız? Nasılsınız ağrınız varmı? Sonuçtan memnun musunuz görmüşsünüzdür bel
Benim de doktorum Altan Yücetaş. Bu konuda işin ehli bi doktor ki hastane sürecim çok rahat geçti. Dikişlerim de çamaşır içinde kalıyor. Her ameliyatın elbette zorlukları var ama alanında uzmanlaşmış ve bu ameliyatı çok sık yapan doktorları tercih edin. Altan Yücetaş bu konuda gerçekten işin ehli.

slm evet oldum. Bugün 16. günüm ve sonuctan simdiden cok memnun kaldim.
Fiyat bilgisi vermiyorum Dr. Altan yücetasa oldum.
ilk iki gün cok zorlandim, simdi hemen hemen her isimi kendim yapiyorum tabiiki yavas ve kisitli hareketlerim.
Bu Ameliyati olmak istegen herkes bence olmali. zorda olsa sonuc harika.
Karnimi ilk gördügümde aglayasim geldi
Aaa neden ağlayasın geldi?😳 keşke bari aşağı yukarı fiyat versen ona göre muayeneye gitsem

Back
X