Karın germe operasyonu için istanbulda önerdiğiniz doktor var mı?

Benim de

Benim de doktorum Altan Yücetaş. Bu konuda işin ehli bi doktor ki hastane sürecim çok rahat geçti. Dikişlerim de çamaşır içinde kalıyor. Her ameliyatın elbette zorlukları var ama alanında uzmanlaşmış ve bu ameliyatı çok sık yapan doktorları tercih edin. Altan Yücetaş bu konuda gerçekten işin ehli.
Sonuçtan peki memnun musunuz?

Merhaba evet ameliyatımı oldum. Uyandığımda burada yazıldığı gibi şiddetli sancılarım olmadı. Uzun süreli narkozun etkisiyle bulantım ve titremeyle uyandım. Memelerimde ve karnımda hafif bi sızlama oldu. O da damardan verdikleri ağrı kesiciyle 1 saatte azaldı. Ağrıdan ziyade korseniz verdiği gerginlik hissi rahatsız ediyor o kadar. Sürecim çok başarılı ve kolay geçti diyebilirim.
Ve fiyat olarak ne ödediniz acaba?

Ve fiyat olarak ne ödediniz acaba?
Sonuçtan peki memnun musunuz?
Taburcu olduğum gün göbeğimi gördüm pansuman yapılırken. o fazla deri gitmişti ve dümdüzdü. Sezaryen dikişimi kesip çamaşırın altında kalacak şekilde dikiş atıldı. Ödemli hali bile çok güzel. Fiyat konusu o kadar değişken ki mesela bende ekstra protez var mehtap da yoktu. Bana hem simit hem sırt ve ksrın lipo da yapıldı. Herkesin işlemi çok değişken. Asistanına Watsaptan hattından yazarsanız size fiyat bilgisi verebilir. Biz ne söylesek yanıltıcı olur.

Benim de

Benim de doktorum Altan Yücetaş. Bu konuda işin ehli bi doktor ki hastane sürecim çok rahat geçti. Dikişlerim de çamaşır içinde kalıyor. Her ameliyatın elbette zorlukları var ama alanında uzmanlaşmış ve bu ameliyatı çok sık yapan doktorları tercih edin. Altan Yücetaş bu konuda gerçekten işin ehli.
Slm.dr.unuz hangi hastanede?meme küçültme yapıyor mu?

4 gün önce oldum 360 lipo karın germe sezeryana baglı kas onarımı meme diklestırme ve protez , bugun dısarı yemege ve kahvaltıya cıktım hersey normal doktorumdam suan için memnun kaldım goruntude suan için iyi gıbı ödemli oldugu için cok bırsey anlasılmıyor ama doktorumu arkadasım tavsıye etti kendısı lıpo annesi ise benim gıbı annelık estetıgı olmustu 2 sene once onlar cok memnun kaldıgı içm aynı doktoru tercıh ettim doktorum elvan bayraktar
Merhaba kime ameliyat oldunuz

4 gün önce oldum 360 lipo karın germe sezeryana baglı kas onarımı meme diklestırme ve protez , bugun dısarı yemege ve kahvaltıya cıktım hersey normal doktorumdam suan için memnun kaldım goruntude suan için iyi gıbı ödemli oldugu için cok bırsey anlasılmıyor ama doktorumu arkadasım tavsıye etti kendısı lıpo annesi ise benim gıbı annelık estetıgı olmustu 2 sene once onlar cok memnun kaldıgı içm aynı doktoru tercıh ettim doktorum elvan bayraktar
Şu an nasılsınız memnunmusunuz

Back
X