Karın germe operasyonundan sonra yapılan dogum!

lolafb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
60
3
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar eminim ki karın germe operasyonundan sonra tekrar dogum yapmıs arkadaslarımız vardır.benim ögrenmek istgedigim karın germdeden sonra olası bir dogum(ikiz yada üçüz dogum olasılıkları üzerine sormuyorum çünkü o durumda zaten karın çok fazla gerilecegi için bence karın germe bile kurtarmaz) ile karın ne hale gelebilir.operasyon öncesi hali gibimi oolur yoksa daha betermi farz edelim her ikisi de tekrar karın germe olma olasılıgı varmıdır? Varsa eger ilk karın germe operasyonundaki gibi sonuç alınabilirmi. ?

Elbette ki karın germe operasyonundan sonra 18 ay beklenmesi gerektigini biliyorum ve dogum yapılmamasında daha saglıklı olacagını da ama olası durumlar da ne olur?

Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

benim arkadasimin annesi yaptirmis 15 sene olmus ama. simdi 3 haftalik bir oglu var hamileliginde 6 kilo aldi sadece. dogum yaptiktan 10 dakika sonra gobegi icine dogru gerilmis tekrar.butun doktorlar hemsireler falan cok sasirmislar. cok memnun hayatimda yaptigim en iyi sey diyo

benim arkadasimin annesi yaptirmis 15 sene olmus ama. simdi 3 haftalik bir oglu var hamileliginde 6 kilo aldi sadece. dogum yaptiktan 10 dakika sonra gobegi icine dogru gerilmis tekrar.butun doktorlar hemsireler falan cok sasirmislar. cok memnun hayatimda yaptigim en iyi sey diyo

süpermıs gamze, demekkı cok fazla kılo alınmassa vucut tolere edebılıyor ve bırseye gerek kalmıyor
tabıkı herkesın vucut yapısına gore degısebılır

Back
X