Karin germe sonra si

Harikasevda

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
169
94
18
33
Kızlar ameliyattan ne kadar sonra bantlariniz çıktı ve sadece korse ni taktınız naptınız dikiş başlangıç ve bitiş yerim açıyor ya bayaa

Merhaba ben 25 ,aralikta tam karin germe oldum .2 hafta egik yurudum drenlerim4.gun cikti.kucuk strip denen bantlar vardi dikis uzerinde onlari 10. Gun cikardik birhaftada hipialerjik bantlarla pansumandan sonra bantliyorduk. korsem bir ay gece gunduz 2 haftada gunduz takacagim ama ben 8 haftaya tamamlayacagim doktorum ne kadar uzun takarsam okadar iyi sekil alir diyor .zor belki bir surac ama benim cok agrim olmadi sadece oksurmek ,hapsurmak inanilmaz canimi yakiyordu simdilerde gecti .umaeim yardimci olmusumdur .

Merhablar inanın bende 25 aralıkta oldum 1 ay oluyor tam sizinle aynı gün tesadüf e bakın:) benim doktorum çıkarabilir sin dedi ama 1 saat çıkardım şişlikler var çok rahatsız etti beni korsesiz ya nasıl çıkarırım bilmiorum

Bende karın germe ve lipo olmak istiyorum ama dr araştırması yapıyorum nerde oldunuz ben izmirdeyim dr öneriniz var mı

Merhabalar ben de 4 gun once tam karin germe oldum. Ilk 2 gun cok agriliydi, maalesef bulanti kesici ilsclara ragmen agri kesiciler ben de siddetli bulanti ve kusma yapti, 1 gece hastanede yattim simdi daha iyi yim 2 tane diren var onlarda ciksa cok rahatliyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…