Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçim bu durumu yaşayan yokmerhaba 2 hafta önce karın germe ameliyatı oldum, şişliklerim inmeye başladı artık normal yürüyebiliyorum çok sıkıntı yaşamadım rahat bir ameliyattı, ameliyat sonrası harika düm düz bir karındı ancak gün geçtikçe çatlakların olduğunu fark ediyorum bunu yaşayan var mı ?
Böyle bir ameliyat olduğunu bile şuan duydumHiçim bu durumu yaşayan yok
Nasıl yani karın germe ameliyatından bahsediyorumBöyle bir ameliyat olduğunu bile şuan duydum![]()
Yirtiklar için bisey diyemem ama yenilerinin oluşmaması için nemlendir her gün düzenli krem sür, bir de doktoruna danış. En doğru bilgiyi o verirNasıl yani karın germe ameliyatından bahsediyorum
ben instegram dam bir sürü eserim cerrah takip ediyorum. çoğu hastanın oncesi sonrası fotolarında çatlakların bir kısmı duruyor.ince ve çatlaklı oluyir cogu. sanırım karnin deforme olma miktarıyla alakalı bir durum.merhaba 2 hafta önce karın germe ameliyatı oldum, şişliklerim inmeye başladı artık normal yürüyebiliyorum çok sıkıntı yaşamadım rahat bir ameliyattı, ameliyat sonrası harika düm düz bir karındı ancak gün geçtikçe çatlakların olduğunu fark ediyorum bunu yaşayan var mı ?
Ne zaman oldunuz acaba,ben de bugun 1 hafta oldu operasyon olalı,dun cıktım hastaneden,korseyı evde acacakmıydık?Merhaba arkadaşlar bende karın germe ameliyatı oldum yaklaşık 2 ay olcak ama şişliklerin inmedi bu normal mi sizce.cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Çaylaklarınız çok kaldığı bende çaylaklarımdan kurtulmak icin karin germe ameliyatında karar verdimmerhaba 2 hafta önce karın germe ameliyatı oldum, şişliklerim inmeye başladı artık normal yürüyebiliyorum çok sıkıntı yaşamadım rahat bir ameliyattı, ameliyat sonrası harika düm düz bir karındı ancak gün geçtikçe çatlakların olduğunu fark ediyorum bunu yaşayan var mı ?
Çaylaklarınız çok kaldımi bende çaylaklarımdan kurtulmak icin karin germe ameliyatında karar verdim
Merhaba bende olmayi istiyorum ama cok ağrili olmasindan korkuyorum sizinki nasil geçti ilk günler ağrisi sezeryan ağrisi gibimiNe zaman oldunuz acaba,ben de bugun 1 hafta oldu operasyon olalı,dun cıktım hastaneden,korseyı evde acacakmıydık?
Ne zaman oldunuz acaba,ben de bugun 1 hafta oldu operasyon olalı,dun cıktım hastaneden,korseyı evde acacakmıydık?
Ne zaman oldunuz acaba,ben de bugun 1 hafta oldu operasyon olalı,dun cıktım hastaneden,korseyı evde acacakmıydık?
Bende var Dr Hakan Çepni yaptı berbat oldu göbeğim eskisi daha iyiydi artık bikini giyemiyorummerhaba 2 hafta önce karın germe ameliyatı oldum, şişliklerim inmeye başladı artık normal yürüyebiliyorum çok sıkıntı yaşamadım rahat bir ameliyattı, ameliyat sonrası harika düm düz bir karındı ancak gün geçtikçe çatlakların olduğunu fark ediyorum bunu yaşayan var mı ?