KARIN GERME SONRASI ODEM

omursonbuldu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
139
26
13
38
Meraba arkaslar heoinize gecmis olsun 18 agustosta tam karin germe oldum biraz sivi olusu gogus sltinda gecen hafta aldirdim fakat ameliyattan henen sonrasi gibi gobegim dumduz degil sistikce sisti divi aldirdigim yer tas gibi oldu nedeni ne olabilir diyetle beraber aksam hafif kosarak destekliyorum duzelecegi yerde sisiyor 😑😑😑😑🤔🤔🤔🤔🤔

Merhabalar,
Ben de ilk yaptırdığım günlerde çok endişeleniyordum boşuna mı yaptırdım, karnım neden bu kadar şiş diye...3 ay sonra yavaş yavaş inmeye başladı, 1 yıl olacak neredeyse yaptıralı hâlâ biraz şişlik mevcut. Kafanıza takmayın ve zamana bırakın, sevgiler

Merhabalar,
Ben de ilk yaptırdığım günlerde çok endişeleniyordum boşuna mı yaptırdım, karnım neden bu kadar şiş diye...3 ay sonra yavaş yavaş inmeye başladı, 1 yıl olacak neredeyse yaptıralı hâlâ biraz şişlik mevcut. Kafanıza takmayın ve gecmisler olsun dikis iziniz ne durumda resim paylasabilirmiyiz

Merhaba ne kadar zaman sonra dumduz karna sahıp oldunuz aynı seyden muzdarıpım . 2 ayım bıttı özellıkle aksama dgru yorulunca sişiyorum çok fena amelıyat oncesı gıbı degıl tabıkı ama yınde dumduz olucaz mı moralım cok bozuluyo. 6 hafta korse taktım ama cıkarttım artık devM mı etmelı ??

Back
X