Merhabalar,
Ben Mart 2020'de karın germe ve meme küçültme kombine ameliyatı oldum. Doktorumdan ciddi anlamda memnunum ve olmayı düşünecek kimselere kendisini rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Karın germe için konuşacak olursam, ben süreci sorunsuz ne nispeten hızlı bir iyileşme süreci ile atlattım. Sonuçlardan mutluyum ancak hiç kimseye ne olmalısın ne olmamalısın diyemem. Kas onarımı da işin içinde olduğu için hiç ameliyat olmamış gibi olmuyor insan. Ben henüz olmadım açıkçası :) Alt karın bölgeme his tamamen gelmedi. Ya da şişkinlik olduğu zaman içerdeki dikiş yerlerimin hala sızladığını hissedebiliyorum.
Ayrıca karın germe asla sonrasında dikkat etmeden istenilen sonucu vermiyor. Ameliyattan sonra beslenme ve spora çok dikkat ettim. Disiplini bırakmadım. Karın kaslarım ancak diyet ve spordan sonra görünür oldu. İstediğim ince görünümü ameliyat sağladı diyemem, ama çok büyük destek olduğu kesin.
Kendi operasyon kararımdan pişman değilim. Yine olsa, aynı süreci tekrar yaşarım. Ancak herkesin ağrı eşiği, beklentisi çok farklı. Kendinizi iyi ölçüp tartın derim :)