Karın germe olmayı düşünenler için deneyimimi paylaşmak istiyorum,10.10.2025 tarihinde Antalya şehir hastanesinde Dr.Vedat Can İşler / plastik cerrah ,ameliyat oldum,İlk başta Dr um için yazmak istiyorum,çok mütevazi,çok candan,doğal ve ilgili,ikinci konu karın germe ve bacak lipo yaptı bana,karnım 3 doğumdan sonra çok fena bir şekilde sarkmış ve öne doğru çıkık duruyordu bu durumdan oldukça rahatsız oluyordum,alt karnım sarkıklığı yüzünden yazın yara oluyordu sürekli,ameliyata girdiğimde 70 kg felandım aslında biraz daha zayıf girsem diye düşünüyordum,ama Dr um o sıkıntı olmaz dedi ve bana çok güven verdi,ameliyat 4 saat sürdü çıktığımda karnımdaki ağrı sezaryen doğum ağrısı gibiydi,yok gibi yani ,korkulacak bir şey yok yani acı anlamında,yanlız aşırı şişlik vardı vücudumda,bacaklara gelince işte o zor ,lipo yapılan yerler sopa yemiş gibi ve uyuşuktu çok ağrılıydı ,birkaç saat sonra zar zor yürüdüm ,hastane ve servis mükemmel,hemşiresinden personeline ,tertemiz pırıl pırıl her yer,3 gece kaldık sonra eve çıktım,yatış pozisyonu biraz sıkıntılı 3 haftadır sırt üstü ve v şeklinde yatıyorum ayaklarımın altında yastıkla,ilk 1 hafta yürüme anlamında biraz agrılı zor geçti,2 hafta eğik yürüyeceksin dedi,bol bol hareket etmek lazım,lipo ödem şeklinde atılıyormuş vücuttan,şu anda 3.haftadayım bacaklarım yeni yeni şekil alıyor,ama karnım dümdüz o kadar güzel oldu ki aynada açıp açıp bakıyorum,çok mutluyum,bu hafta geçsin yürüyüşe çıkacağım tempolu,vücut iyice toparlansın diye,tereddüt etmeden yaptırabilirsiniz,herkesin acı eşiği farklı ama karın germe dediğim gibi sezaryen gibi,biraz sabırlı olmak gerekiyor ama sonuç güzel