Korse ne kadar süreyle takılıyor yatarken de çıkartılmıyor mu
en az bir ay 24 saat takılıyor sadece banyoda çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korse ne kadar süreyle takılıyor yatarken de çıkartılmıyor mu
canım benim öğrenmek istediğim benim karnım erkek tipi göbek gibi oldu tek parça ve şiş .yani oturunca bile göbek hizasında bir bükülme olmuyor ve böyle kalacak diye çok korkuyorumm herkesmi böyle sadece bendemi bir problem var bunu bilmek istiyorum.birde arada bir sanki içerden birşeyler kopuyor gibi ağrılar yanmallar oluyor sanırım kaslara birşey oluyor ama ne sendede oldumu:?![]()
Canım malesef dikişler im zaten bir defa açılmıştı ikinci operasyonu geçirdim 30 aralikta malesef şu anda yine açıldı. Sanırım yeni bir operasyon görünüyor. Ama bu defa inan bana gerilecek deri kalmadı. Sanırım parça ekleyecekler çok ciddi açık et çürük resmen beyazlati Karnım ın içi gözüküyor. Doktoru dava etmeyi düşünüyorum. Nereye baş vurmam gerekiyor bilgin varmı
Merhaba,bende Tuğrul Bey'den randevu aldım haftaya, siz ameliyat oldunuz mu yada karar verdiniz mi Tuğrul beye . Bende karın germe sanırım mini ve göğüs dikleştirme yaptırmayı düşünüyorum . Lütfen beni bilgilendirin teşekkür ederim
merhaba tecrübelerimi paylaşmak için aranıza katıldım. siteyi kullanmak biraz zor oluyo iki gündür cepten parça parça yazdım derli toplu olması için kendim konu açayım dedim. sorularınızı yanıtlayabilirim ayrıca ameliyat sürecimide ayrıntılı olarak yazacağım. sevgiler.
Merhaba yazınızı okudum annemde yaklaşık 2 ay önce bu ameliyatı geçirdi. fakat şuanda karnında aşırı bir şişkinlik ve ödem var yaraları iyileşti sizin bayağı olmuş bu süreçleri geçirdiniz mi ne kadar sürdü.?
aşırı şişlik ödem oluştu mu? normal bir süreçtemiyiz acaba diye size mümkünse danışmak istedim yardımlarınız için çok teşekkür ederim. iyi günler.
Merhaba,
Ben doktor Bey ile görüştüm kesinlikle iyi bir doktor söyleyebilecek bir sözüm yok ama maalesef verdiği rakam benim için çok fazla oldu. Göğüs dikleştime ve karın germe için 19.500 tl istedi o yüzden ben Salih Emre Üregenden randevu aldım ve sanırım kendisine ameliyat olacağım.
Daha iyi anlaştığımızı düşündüm Salih Bey ile o da bu iki ameliyat için 11.500 dedi.
Arkadaslar ankarada onerebileceginiz hastane ve doktor varmi
Canım malesef dikişler im zaten bir defa açılmıştı ikinci operasyonu geçirdim 30 aralikta malesef şu anda yine açıldı. Sanırım yeni bir operasyon görünüyor. Ama bu defa inan bana gerilecek deri kalmadı. Sanırım parça ekleyecekler çok ciddi açık et çürük resmen beyazlati Karnım ın içi gözüküyor. Doktoru dava etmeyi düşünüyorum. Nereye baş vurmam gerekiyor bilgin varmı
Merhaba annem olacak ekim ayında. Ankarada dr esabil eker sincan devlet hastanesinde. Kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir Dr. Netten araştırabilirsiniz. Bizde netten bulup gittik. Sonra da ben olacagimOncelikle tesekkur ederim canim. Bende 2 aya kadar ameliyat olucam ama doktorda karar kilamadim ankarada oturuyorum istanbulda olay desem muayne olmam gerektiginde sikinti yasarim gidip gelmelerde ama sen ameliyatindan memnunsan hangi hastane ve doktora ameliyat oldun soylersen cok sevinirim bu arada senin adina cok sevindim insallah daha mutlusundur ♡
meraba pinkflora benimde sorunum senin gibi boyum 158 kilom 52 karnım düz ama sönmüş balon gibi doktorum zor bir ameliyat olacagını söyledi karnımda yag olmadıgı için sadece çatlak buruş derileri alacak senin igleşme sürecin ne oldu ? tek endişe ettigim durum ne kadar zamanda dik yürüyebilirimzayıf hamile kaldım hamile iken çok kilo aldım sonra fazlasını verdim göğüslerim karnıma indi zaten büyüktüler. karnımda büzüşük sönmüş balon gibi oldu hemde göbek deliğim dişarı fırladı öyle kaldı. ameliyat kaçınılmaz oldu
meraba pink flora anladıgım kadarıyla karnından yag alma işlemi yapılmadı bende 9 subat ameliyat tarihim benimde karnım buzüşmüş balon gibi kombin ameliyat olacagım senın resımlerıni görebilmem mümkünmü kaç günde dik yürüdün benim izim sezeryan iziyle birlestirecek ve doktorum göbek hizamdan asagı deriyi yok edecegını soyledı söyle bir aynada bakınca bıdaha dogrulamıcam gibime geliyormerhaba
7 kasımda olmuştum ikili ameliyatı
göğsüme silikon takılmadı sadece dikleştirme yapıldı ağrı sıkıntı hiç olmadı
karnıma tam karın germe yapıldı 15 günde ağrı sızı geçti 1 ayda normal hayata döndüm
doktorum istanbul yeditepe hast.doç.can çınar