karın germe ve lıpo ıcın nasıl korse kullanıyorsunuz

mizmiz06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
180
51
98
20 gun once gogus kucultme karın germe ve lıpo oldu gogsumde onden kopcalı sporcu sutyenıne benzer bısey var karın bolgemdede cırtcırtlı bır korse ama bır arkadasım yanlıs korse oldugunu degısmem gerektıgını soyluyor doktora sordugumda gerek yol buda yeterlı dedı

lıpo da korse cok onemlıymıs sekıl alabılmesı ıcın ıcıme sınmedı mayo tıplı korse olması gerekıuormus sıparıs ettım sızlerden olanların korseşerı nasıldı acaba bılgısı olan varmı

Benim korsem mayo gibi alttam çıtt çıtlı askılı sımsıkı bir korse

korseye alisinca cikartinca sanki agriniz var gibi oluyo vucut alisiyo ona benim1 ay doldu hala takiyorum cikardigimda kendimi
korumasiz sanki geriliyo gibiyim

Aynen oyle hala sislik var gobegimde su dolu gibi
be kadar zaman oldu sızın ben bır ayımı doldurdum sadece korsesız dıkıslerımgerılıyoama korseyle her ısı gucu yapabılıyorum benı koruyor doktor hersey guzel gıdıyo korseyı gunduz cıkart dedı ama bengene takıcam

bu korseyı aldım ıkıncı kez ama asırı rahatsız ettı benı ılk korsemden sıkayetcıydım megerse o daha rahatmıs bır bunlarda kurtulursak baska skkıntı kalmaz

Eklentiler

• DDCE0706-8875-4FC8-9CC4-A969DC8E3527.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 601
Canm ben vqser lipo oldum Karin bacaklar popoya yag kondu belim inceldi fakat karnimda hala odem var

Canm ben vqser lipo oldum Karin bacaklar popoya yag kondu belim inceldi fakat karnimda hala odem var
lıponun odemlerı gec gıdıyo amelıyata gore et ezıgı gıbı sonucta xamanla duxelcrk sureklı yaglarla masaj yap bana doktorum masaj yapmamı soyledı

Benımde 12 gün oldu korsem mayo gibi ama çok şişim sizin de öyle mi şişkinlik ödem

Aynen oyle hala sislik var gobegimde su dolu gibi
Slm bende iki ay olacak karın germe olalı ve karnım çok sert ve eskisi kadar oldu nerdeyse şişiyor çok sert ve şiş su dolu gibi yazmsiniz bendede aynı durum var ve çok san sıkıcı sizde gectimi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…