Korse felaket sıkiyorbana ılk onfan vermedı doktor kendı ıstegımle alıyorum
ama ne kadar siki o kadar iyi diye biliyorumKorse felaket sıkiyor
Evet nefes almak bile zor yurumek gerekiyorama ne kadar siki o kadar iyi diye biliyorum
Aynen oyle hala sislik var gobegimde su dolu gibikorseye alisinca cikartinca sanki agriniz var gibi oluyo vucut alisiyo ona benim1 ay doldu hala takiyorum cikardigimda kendimi
korumasiz sanki geriliyo gibiyim
be kadar zaman oldu sızın ben bır ayımı doldurdum sadece korsesız dıkıslerımgerılıyoama korseyle her ısı gucu yapabılıyorum benı koruyor doktor hersey guzel gıdıyo korseyı gunduz cıkart dedı ama bengene takıcamAynen oyle hala sislik var gobegimde su dolu gibi
Canm ben vqser lipo oldum Karin bacaklar popoya yag kondu belim inceldi fakat karnimda hala odem varbe kadar zaman oldu sızın ben bır ayımı doldurdum sadece korsesız dıkıslerımgerılıyoama korseyle her ısı gucu yapabılıyorum benı koruyor doktor hersey guzel gıdıyo korseyı gunduz cıkart dedı ama bengene takıcam
Bu korse gene iyi benimki komple bacaklara kadarbu korseyı aldım ıkıncı kez ama asırı rahatsız ettı benı ılk korsemden sıkayetcıydım megerse o daha rahatmıs bır bunlarda kurtulursak baska skkıntı kalmaz
ayyyy Allah kolaylık versın valla gogustekı korseyı cıkardım rahatladım normal sporcu sutyenı takıyorım bu korseyıde kullanamadım gıttı bosuna 450 tlBu korse gene iyi benimki komple bacaklara kadar
lıponun odemlerı gec gıdıyo amelıyata gore et ezıgı gıbı sonucta xamanla duxelcrk sureklı yaglarla masaj yap bana doktorum masaj yapmamı soyledıCanm ben vqser lipo oldum Karin bacaklar popoya yag kondu belim inceldi fakat karnimda hala odem var
Evet ben simdilik hafif Karin calisiyorumlıponun odemlerı gec gıdıyo amelıyata gore et ezıgı gıbı sonucta xamanla duxelcrk sureklı yaglarla masaj yap bana doktorum masaj yapmamı soyledı
tabı sıskınlıkler ılk ıkı hafta baya pık yapıyo ayakda durunca bıle sısıyosun zamanla bır aydan sonra azalıyoBenımde 12 gün oldu korsem mayo gibi ama çok şişim sizin de öyle mi şişkinlik ödem
Slm bende iki ay olacak karın germe olalı ve karnım çok sert ve eskisi kadar oldu nerdeyse şişiyor çok sert ve şiş su dolu gibi yazmsiniz bendede aynı durum var ve çok san sıkıcı sizde gectimi bu durumAynen oyle hala sislik var gobegimde su dolu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?