Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlulugu bulan kaçıyor anlaşılan buralardan
Fotoları birakil oyle kaçsalar keske![]()
Mutlulugu bulan kaçıyor anlaşılan buralardan
Fotoları birakil oyle kaçsalar keske![]()
Ya hala kararsizimaslında sen görmen gereken fotoyu gördün ya daha niye araştırıyorsun :)))))) ele ... ünlü dr lere git bence sende ünlü olursun bakarsın:)))
Ben de geçirsem bir evrimahahhahah özelden arkadaşlarım biz mutlu tayfa olarak buluşup geziyoruz valla hepsinin resmi var albümü de ama şansın yok kaçtık bak bana da e posta gelince giriyorum :) dedikodumu var diye :))))) zuzu evrim geçirenlerden hesapkitapda senin gibi şişkolardı:)))
aklında kim varsa görüş forumu da çok iyi oku iki üç mesaj yazan dr öven sonra yok olanları ele, sürekli aynı doktoru öven üyeleri de ele, okuyunca zaten çözersin, anlıyorum en zor kısmımdasın doktor seçimi en zoruYa hala kararsizim
3 doktor var
Elif Eren
Hasan Fındık
Ercan Karacaoğlu
Fiyatlar fotolar yorumlar....
Ben de geçirsem bir evrim
Size katılsam olur mu![]()
Sen yazma bi dünya işinin içinde cevapla uğraşma baştan söyliyim ...SolitaryWitch canım sen ne yaptın ameliaytını oldunmu ? senle ilgili atlamış olabiliirim yazdıysan
Olmadım olamadım :)) bir dr una denk gelirsem inan olacağım ... sen “birtane”sin gerçekten.. biliyorsun
Düzeltme yapana kadar hatın cevaplamış güzel kız :))Hayırlısı olsun canommm acele etmeden sindire sindire ver kiloları az daha o zamana benim oğlanlardan biri olur estetikci yaparız :))))) sağol sende öyle seviyorum senin yazım diliniiii şeker kız
Sen yazma bi dünya işinin içinde cevapla uğraşma baştan söyliyim ...
Olmadım olamadım :)) gerçekten bir “hekim”e denk gelirsem inan olacağım Ercan Karacaoğlu ile aynı yakada olsak hemen olacağım hatta ki gidip görüşmedim bile :)) belki benim yakaya taşınır kimbilir :)) ... sen “birtane”sin gerçekten.. biliyorsun ... yürekten dilerim ki her türlü kaza bela negatif ne varsa sen ve evlatların daima korunun ... sevgiler ..
Lipomatik hakkinda bilgisi olan var mi??
Bende 15 günlük ameliyatlığım bende çok merak ediyorum ne zaman şiş iner ödem iner ne zaman son şeklini alır babada resim atma şansınız varmı
Merhaba, profildeki albüm fotosu size mi ait. Doktorunuz çok başarılı.Merhaba, kısa bir süreliğine albüm ayarlarımı değiştirip size özel tanım yaptım bakabilirsiniz. Sevgiler