Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 -2 yıl önce ünlü bir doktor 70 bin demiştiMerhaba kızlar ben sadece karın germe ameliyatı olmak istiyorum fiyat bilginiz var mıdır![]()
30 bine oldum1.5 -2 yıl önce ünlü bir doktor 70 bin demişti
istanbulda iki doktor var aklımda ikisi de çok uçuk fiyatlara yapıyor30 bine oldum
Ankara'da onurkan idaci da oldumistanbulda iki doktor var aklımda ikisi de çok uçuk fiyatlara yapıyor![]()
Kocaelide hangi Dr hangi hastane acaba..Ben kocaelide oldum.karın germe ve lipo 57 bin ödedim.dikişlerimin açılması ve doktorumun hastaneyi bırakması dışında görüntümden memnunum.
Günaydın, Erkan beyi neden tavsiye etmezsiniz, ben de görüşmeyi düşünüyorum da,ona göre düşüneyim,bir de fiyatları normal mi,yüksek mi acabaÖzel aktif hastanesi.ilkini Mirza Yıldırım ikincisini Erkan Kural yaptı.tavsiye etmem ikisinide
Neden tavsiye etmezsiniz Erkan beyi?Özel aktif hastanesi.ilkini Mirza Yıldırım ikincisini Erkan Kural yaptı.tavsiye etmem ikisinide
Sıkıntı mı yaşadınız Erkan Bey i neden tavsiye etmezsinizÖzel aktif hastanesi.ilkini Mirza Yıldırım ikincisini Erkan Kural yaptı.tavsiye etmem ikisinide