Karın röntgeninde hamilelik belli olur mu

melekseriy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
35
4
3
28
kan geliyordu idrar yolu enfeksiyonum çıktı ve kum döküyormuşum ilaç içiyorum karın röntgeni çekildim hamilelik orda belli olur mu

En başında şunu söylemek lazım röntgeni hamilelik esnasında çektirmek çok zararlı ve tavsiye edilmez ayrıca röntgende belli olmaz diye biliyorum ama eğer bir şübeniz var ise kan vererek baktırıp çıkarsa sonra bir hekime bunu bildirmeniz gerekir

kan geliyordu idrar yolu enfeksiyonum çıktı ve kum döküyormuşum ilaç içiyorum karın röntgeni çekildim hamilelik orda belli olur mu
Bende bu durumu yaşadım. Reglim gecikti ardından kasıklarımda ağri oluştu. Regli ağrısı diye üstünde durmadım sonrasında īyiyce ağrıdı ve hastaneye gittim. Kan ve idrar testi verdim tam kan hrmogram ve enfeksiyon var mı yok mu diye idrar testi oldum. Ardından karnimda gaz varmı diye röntgen istedi. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum ortaya çıktı. Hamile olsam belli olur muydu bilmiyorum. Bende aşırı korkuyorum

Eğer ihtimal seziyorsanız kan istediklerinde beta da bakabilir misiniz diyebilirsiniz doktorlar da risk almak istemez . Sonuca göre birkaç saate röntgen çektirirsiniz .doğrusu bu garantiye almak.bt çektirmek,diş tedavileri öncesi test verin birkaç saate sonuca göre işlemi yaptırın .zor değil.idrar yolu enfeksiyonu için beklemişsiniz iki saat de sonuç için beklerdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…