- 28 Ağustos 2022
- 28
- -1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Buse199196
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 7 haftalık bebek nasıl bu kadar büyük göbek var 2 tane konu açmışsın kesene göre kız buda koca göbek erkek sandım
Ay sormayın bende şok oldum sanırım 2.gebeliğiBen 3.5 aylik hamileyim henuz gobegin g si olusmadi bu 7 haftalikmi![]()
Kiz yok 2. Gebelikte bile 7 haftada bu sekildeAy sormayın bende şok oldum sanırım 2.gebeliği
Evet belki dedim önceki gebeliğinden kalma göbektir konu sahibi de o yüzden göbeğim çıktı sanıyordur imkansız yani 7 haftalık göbeğin böyle olmasıKiz yok 2. Gebelikte bile 7 haftada bu sekilde
Cikmaz gobek insanlar 7. Haftada hamile oldugunu bilmedikleri bile oluyor gobek boyle olsa![]()
Ay sanmıyorum kuzum 7 haftalık bebek daha yaban mersini kadar oluyor bu bildiğin karpuz olmuşÇok fazla cinsiyet tahmin konusu açmışsın, heyecanlı olmanı anlıyorum fakat sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Bende 7 haftalık gebeyim hiç kilo almadım sanırım kişiden kişiye göbek çıkması değişiyor.![]()
7 haftalik bebekde keseden belkiii teoremlerle cinsiyet tahmini yapilabilir zaten gobekle tahmin yapacak kadar gobegi cikmamis olmasi lazimEvet belki dedim önceki gebeliğinden kalma göbektir konu sahibi de o yüzden göbeğim çıktı sanıyordur imkansız yani 7 haftalık göbeğin böyle olması![]()
Halk arasında çok sık duyuyoruz ya iç karnı küçük olanların hemen ilk aydan çıkıyormuş belki öyledir.Ay sanmıyorum kuzum 7 haftalık bebek daha yaban mersini kadar oluyor bu bildiğin karpuz olmuş![]()
Evet bende şaşırdım peş peşe konu açmış sonra farkettim kese kız bu göbek ne ya oldum7 haftalik bebekde keseden belkiii teoremlerle cinsiyet tahmini yapilabilir zaten gobekle tahmin yapacak kadar gobegi cikmamis olmasi lazim![]()
Ben ikinci hamileliği olduğunu düşünüyorum hatta ilki erkek diye tahmin bile edebilirimHalk arasında çok sık duyuyoruz ya iç karnı küçük olanların hemen ilk aydan çıkıyormuş belki öyledir.
Konu sahibi de kötü hissetmesin, kişisel olabilir göbek çıkıntsı.
Şimdi uygulamadan baktım haşhaş tanesi büyüklüğü diyor yavrum için![]()
Aa benimki limon kadar allaha sukur buyudukBen ikinci hamileliği olduğunu düşünüyorum hatta ilki erkek diye tahmin bile edebilirimbenimde haşhaş kadar kuzum
![]()
Oy maşallah subhanallahAa benimki limon kadar allaha sukur buyuduk![]()
Hepimize insallah saglikla kucagimiza almak nasip olsunOy maşallah subhanallah![]()
Aminn inşallahHepimize insallah saglikla kucagimiza almak nasip olsun![]()
Karnım şiş nedense bilmiyorumKız 7 haftalık bebek nasıl bu kadar büyük göbek var 2 tane konu açmışsın kesene göre kız buda koca göbek erkek sandım![]()
Teşekkürler