Karın sertliği karnım çok sert boylemi oluyor babamı garip geliyor

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
İlk gebeligim karnım çok sert heryeri herkesin aynı mı sert mı oluyor

Senin haftalarını bilmiyrum ki inş rabbim bnada tattırır.suanda bnım arada göbek etrafım sertlesıyr gerılmeler oluyr

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Magnezyum eksikliği olabilir, bende de sertleşme oluyordu,Dr takviye verdi,sizde geç olmadan Dr a danışın allah korusun erken doğuma sebebiyet vermesin,rahim kasları kasılıyor bu durumda

Karnın sürekli sertse yalancı kasılmalar başlamış olabilir. Karnının sürekli sert olması istenen bir şey değil. Erken doğuma sebep olabilir. Sertliğin sebebi nemsizlik değil, oradaki kasların aşırı çalışması ve kasılmasıdır. Bende de 23. Hafta sertlik oluyordu çok yürüyüş yapınca bilhassa. Doktor dinlen dedi. Yürüyüşü bıraktım sertleşmeler geçti. Senin böyle bir öykün yoksa magnezyum, kalsiyum desteği verilebilir. Doktoruna bu konuyu danış.

sürekli çok sertse doktorunu bilgilendir. önemli olabilir. onun haricinde saatte 1-2 kere olan sertleşmeler rahmin kasılma alıştırmaları yapmasındanmış ve normalmiş.

Karnın sürekli sertse yalancı kasılmalar başlamış olabilir. Karnının sürekli sert olması istenen bir şey değil. Erken doğuma sebep olabilir. Sertliğin sebebi nemsizlik değil, oradaki kasların aşırı çalışması ve kasılmasıdır. Bende de 23. Hafta sertlik oluyordu çok yürüyüş yapınca bilhassa. Doktor dinlen dedi. Yürüyüşü bıraktım sertleşmeler geçti. Senin böyle bir öykün yoksa magnezyum, kalsiyum desteği verilebilir. Doktoruna bu konuyu danış.[/QUOTEher zaman olmuyor arada oluyor ve hala devam ediyor doktoruma danisayim ben normal diye düşünüp hiç üzerinde durmamıştim teşekkür ederim

Back
X