Doğuma Hazırlık Karın sertliği ve bebek hareketsizliği acil bilgi lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
93
13
32
herkese merhaba konuyla alakalı daha önce tecrübesi olan bilgisi olan bana bilgi versin lütfen. Yarın doktora gidicem ama içim hiç rahat değil 30+2 günlük hamileyim bugüne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür fakat dün öğlenden beri yani yaklaşık 18 saattir falan bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum önceden karnımı yarıp çıkıcak gibi olurdu dünden beri hiç hareket yok aşırı bir gazım var ve nerdeyse yarım saatte bir küçük tuvaletim geliyor ve karnım taş gibi sert hiç yarını beklemeyip şimdiden acile gidesim var çok panik oldum bu durum normalmidir yani ilk gebeliğim hiç bişeyden anladığım yok

herkese merhaba konuyla alakalı daha önce tecrübesi olan bilgisi olan bana bilgi versin lütfen. Yarın doktora gidicem ama içim hiç rahat değil 30+2 günlük hamileyim bugüne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür fakat dün öğlenden beri yani yaklaşık 18 saattir falan bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum önceden karnımı yarıp çıkıcak gibi olurdu dünden beri hiç hareket yok aşırı bir gazım var ve nerdeyse yarım saatte bir küçük tuvaletim geliyor ve karnım taş gibi sert hiç yarını beklemeyip şimdiden acile gidesim var çok panik oldum bu durum normalmidir yani ilk gebeliğim hiç bişeyden anladığım yok
Cikolata yiyiyin sut icin ve uzanin 15 yada 20 dak.sonra hareket etmesi lazim eger hissetmezseniz acile gidin ins.uyku saatidir uyuyordur

Evet denicem şimdi böyle minik minik bişwyler oluyo gibi ama acaba gazmı ayırt edemiyorum önceden fırlıcak gibi hareket ederdi acaba kilomu aldı yerimi dar bilmiyprumki

Evet denicem şimdi böyle minik minik bişwyler oluyo gibi ama acaba gazmı ayırt edemiyorum önceden fırlıcak gibi hareket ederdi acaba kilomu aldı yerimi dar bilmiyprumki
Elinizle karninizi ovun yeri dar degil orada cok rahat bazen hareketsiz kalabilirler banada dua edermisiniz ikinci kez yasamak isterřm

Çikolata yedim iki elimide karnıma koydum sessizce dinledim kıpırdamaya başladı biraz konuştum allahtanda hayırlısını isteyip dua ettim şümdi içim rahat şuan oynuyo

• Beğen
Reactions: qew
Merhaba canım benim hamileliğin riskli geçmişti Dr karnım sertleştiginde bana proluton iğne yaptırdı ve sanki karnına dokunma dokunduğunda zaman bebeği uyarirsin erken doğum olur dedi karın sertleşmesi normal bir durum değil Dr gorunmelisin mutlaka Allah yardımcın olsun hayırlı ve sağlıklı doğum olur inşallah

Merhaba canım benim hamileliğin riskli geçmişti Dr karnım sertleştiginde bana proluton iğne yaptırdı ve sanki karnına dokunma dokunduğunda zaman bebeği uyarirsin erken doğum olur dedi karın sertleşmesi normal bir durum değil Dr gorunmelisin mutlaka Allah yardımcın olsun hayırlı ve sağlıklı doğum olur inşallah
Evet normal olmamalı zTen ciddi derecede rahatsız ediyor beni hayatımı etkiliyo diyebilirim taş yutmuş gibi semsert hele bazen öyle bi sertleşiyoki organlarım sırtımdan çıkıcak sanıyorum son bir haftadır baya baya sık oluyo yarın gidicem hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Sirt ustu uzanmayin cunku o sekilde gazdan karin hareket ediyor ve cocuk saniyorz solunuza uzanin elinizide karniniza koyun ama icinz rahat degilse hemen acile gidin pskolojk olarakda hissettignizi sanabilirsiniz

selam arkadaşlar ben 32 haftalık hamıleyım çok sert karnım oturamıyorum yatamıyorum sezeryan doğum olucak tum testler ıyı cıktı ama ınsan yınede endıselenıyor sağlıkkonusunda

selam arkadaşlar ben 32 haftalık hamıleyım çok sert karnım oturamıyorum yatamıyorum sezeryan doğum olucak tum testler ıyı cıktı ama ınsan yınede endıselenıyor sağlıkkonusunda
Bendede aynı sorun var tatlım taş gibi oluyor karnım gerçi yarın doktora gidicem Bakalım o ne dicek hareketlerini baya baya hissediyorum dün hiç hissetmemiştim bide sertleşince baya panikledim ama şuan hareketlerimiz gayet iyi çok şükür fakat midemin olduğu yer karnım taş gibi özellikle mide bölgemde sanki bıçak var eğilip bişi yapınca resmen batıyor bu hamilelik gerçekten çok değişik bişey allah yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah her bayanın yaşaması gereken bi duygu

Hareket etmiş ama siz yine bir an önce gidin dr . Bir de 18saat çok uzın bir süre , birdaha başınıza gelirse bukadar beklemeyin. Pozisyon değiştirip poposunu karnınıza dayamıştır muhtemelen karnınızın sertliği ondan olabilir

Maşallah allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah bişi daha sorucam tamam şimdi ben kızı hissetttim oynadı ondan yana sıkıntı yok peki bu taş yutmuş gibi olan sertlik ne taş gibi karnım

o sertliği ben ayaklarımı sıkı giymediğimde yaşıyorum. malum havalar soğuk. dikkat etmek gerekiyor. biraz sıcak tutun kendinizi geçer umarım.

Back
X