Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bendede oldu sertlik şişkinlik ama hemen başlamadi 7. Haftadan sonra başladı yanlış hatırlamıyosam, adetin geciktimi? Benim bazen adet olacağım zamanda sis olurdu karnım,arkadaşlar iki gündür karnımın biyeri aşırı sert oluyo(bebek diye düşünüyorum) sonrasında sertlik geçince aynı bölgede sancılı bi ağrı oluyor. İkiside kısa sürüyor. Nedendir acaba? Bilen var mı?
Hee yok ben hamileyim zaten:) aşağıda takvim çıkmaynca kötü oldu böyle:) 28.haftadaymCanım bendede oldu sertlik şişkinlik ama hemen başlamadi 7. Haftadan sonra başladı yanlış hatırlamıyosam, adetin geciktimi? Benim bazen adet olacağım zamanda sis olurdu karnım,
Allah gönlüne göre versin inşaAllah canım benim
Hee yok ben hamileyim zaten:) aşağıda takvim çıkmaynca kötü oldu böyle:) 28.haftadaym
Hmm bnmde yemektn sonra şişknlk oluyor ama mesela hamile değilken de çok yediğmde olurdu onun gibi:)) nefes alması bile zor oluyr. Ama bu dedğm sadece bi yeri karnımın dün akşam yatarken bgnde akşam yemek yapmaya gircğimde oldu. Yani tok değildm. Bende bunu sorym bari. Yarn dr randevum:)Bide benim yemekten sonra başlıyo 2 3 saat suruyo sertlik sancı vs olmuyo sornasinda ama mahvediyo beni nefesimi daraltiyo
Merhabalar ben de 35 haftalık hamileyim bahsettiğiniz kasılmalar sanırım rahim kasılmaları bende ve sanırım diğer tüm hamilelerde oluyor. İlerleyen haftalarda daha da rahatsız ederek devam edecek en azından benim o şekilde. Ağrı yok ama bu kasılmalardan dolayı gece uyuyamadığım oluyor rahat hareket edemiyorum hatta yataktan kalkmakta zorlanıyorum sanırım tüm bunlar normal ve evet nefes almak daha da zorlaşıyor ilerleyen haftalarda :) sağlıklı doğumlar dilerim hepimize.arkadaşlar iki gündür karnımın biyeri aşırı sert oluyo(bebek diye düşünüyorum) sonrasında sertlik geçince aynı bölgede sancılı bi ağrı oluyor. İkiside kısa sürüyor. Nedendir acaba? Bilen var mı?
Kasılmalar karında mı oluyo ya:)) bilmedğimden soruyorum. Bende ne zmn baslicak diyordum.Merhabalar ben de 35 haftalık hamileyim bahsettiğiniz kasılmalar sanırım rahim kasılmaları bende ve sanırım diğer tüm hamilelerde oluyor. İlerleyen haftalarda daha da rahatsız ederek devam edecek en azından benim o şekilde. Ağrı yok ama bu kasılmalardan dolayı gece uyuyamadığım oluyor rahat hareket edemiyorum hatta yataktan kalkmakta zorlanıyorum sanırım tüm bunlar normal ve evet nefes almak daha da zorlaşıyor ilerleyen haftalarda :) sağlıklı doğumlar dilerim hepimize.
Yarın gidnce sorucam. Anlttğm gibi yumru gibi sertlik ve ağrı oluyo sadece kısaca32. Haftadayim yaklaşık iki aydır yaşıyorum.. braxton hicks denilen yalancı sancilarmis kendileri. Doktorum normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. Önemli olan ağrısız ve düzensiz olması. Eğer düzenli araliklarla ağrılı olarak geliyor sa doktora bildirmekte fayda var
Bn 24 haftalık hamileyim ve dün akşamdan beri karnım komple semsert ve belime çok ağrı vuruyor sanki patlayacak gibi bebek de hiç hareket etmiyor kötü birşey olabilir mi ne olur birşey söyleyin32. Haftadayim yaklaşık iki aydır yaşıyorum.. braxton hicks denilen yalancı sancilarmis kendileri. Doktorum normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. Önemli olan ağrısız ve düzensiz olması. Eğer düzenli araliklarla ağrılı olarak geliyor sa doktora bildirmekte fayda var
Bebk ne zmndr harekt etmiyor. Benm bebeğim üç gün hareket etmynce babaya şikayet ediyorum. Yaklaşk bi 15-20 dk hem karnmla hem bebişle uğraşıyor sonra harekete başlıyor dene bi istersnBn 24 haftalık hamileyim ve dün akşamdan beri karnım komple semsert ve belime çok ağrı vuruyor sanki patlayacak gibi bebek de hiç hareket etmiyor kötü birşey olabilir mi ne olur birşey söyleyin
Bendeli bu kasılma mı? Günde 1 kere ve sadece karnmn belli yernde oluyor. Kaslma ne onuda bilmiyrm:)) bana sadece ağrıyomş gibi geldiCanım erken kasılma istenen bişey değil mutlaka dr a sor. Günde 3 defadan fazla oluyorsa dr a detaylı anlat
O kasılma canım dikkat et dinlen . Kasılmalar Doğum haftasına yakın olmadı Laz'ım normaldeBendeli bu kasılma mı? Günde 1 kere ve sadece karnmn belli yernde oluyor. Kaslma ne onuda bilmiyrm:)) bana sadece ağrıyomş gibi geldi
Hmm cahillk işte :) iyiki sormuşm buraya yoksa çok önemseyip doktra bile soylmezdm. Bugn randevm var söylym inş. Normlde ne zmn başlaması gerekiyor.O kasılma canım dikkat et dinlen . Kasılmalar Doğum haftasına yakın olmadı Laz'ım normalde
Onu bende bilmiyorum bi önceki gebeliğimde çok erken başlamıştı maalesef 29. Haftamda Doğum sancım başladı hastanede yattım falan . Bu gebeliğimde henüz Yok çok şükür normalde be zaman oluyor bilmiyorumHmm cahillk işte :) iyiki sormuşm buraya yoksa çok önemseyip doktra bile soylmezdm. Bugn randevm var söylym inş. Normlde ne zmn başlaması gerekiyor.
Nette bakıyorum bende şmdi. 36 haftadan snra olan gerçk sancılarda sıkıntı yokmuş. Bu yalancı sancılarda normlde 20.haftada başlar ama bizler bunu 28-30 haftalarda hissedermişiz:)) araştrnca biraz rahatladım.Onu bende bilmiyorum bi önceki gebeliğimde çok erken başlamıştı maalesef 29. Haftamda Doğum sancım başladı hastanede yattım falan . Bu gebeliğimde henüz Yok çok şükür normalde be zaman oluyor bilmiyorum
Öyle olsun ya. Benim en büyük korkum. Ben 20 ki haftalarımda ilk gebeliğimde çok ama çok kasılmam oluyordu ve ben bunu normal bebek hareketi sanıyordumNette bakıyorum bende şmdi. 36 haftadan snra olan gerçk sancılarda sıkıntı yokmuş. Bu yalancı sancılarda normlde 20.haftada başlar ama bizler bunu 28-30 haftalarda hissedermişiz:)) araştrnca biraz rahatladım.
Doktora sorduk canım. Norml dedi. Saatte en az 6 kere şiddtli olursa o zmn önemli dedi. Randevuyu da 1 ay sonrasına verdi yine. Şuanlık norml herşey çok şükür.Öyle olsun ya. Benim en büyük korkum. Ben 20 ki haftalarımda ilk gebeliğimde çok ama çok kasılmam oluyordu ve ben bunu normal bebek hareketi sanıyordummeğer öyle değilmiş. Şimdi Yok şükürler olsun .