Karin sertligi

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
Hanimlar, karnim sik sik sertlesiyor kasilma gibi yani. Ve karnim garip sekillere giriyor. 40 haftam bitti neden oluyor acaba? Ayni durumu yasayan var mi? Sancim falan yok karnmda boyle arada olurdu dr norml demisti. Ama simdi surekli oluyor bay siklasti

Aynenn meğer baya baya kasılıyomşum. Nst ye girince gördük. Sancı yok sadece kasılma diye gittm. Doğurup da geldim:))

Ne güzel ağrı esiginiz yüksekmiş anlamamışsınız bile bana da öyle olur inşallah ben de anlamam :)

Ne güzel ağrı esiginiz yüksekmiş anlamamışsınız bile bana da öyle olur inşallah ben de anlamam :)
Yok canim ya agri olsa illaki hissedilrdi bence:) sadece kasilmam varmis sancim hic yoktu. Gidince suyumu patlattilar. Ve ardindan basladi sancilar:) bazilari dayanilmaz der bazilari dayanamiyorum der. Senin icin insaAllah kolay olur. Dogum sonrasi da kolay oldu abartildigi kadar yokmus dersin insaAllah:)saglikla kucagina al bebegini ne guzel azcik zaman kalmis.

Amin canım inşallah korkuta korkutula insan tedirgin oluyo inşallah kolay olur derim ben de sağlıkla doğar bebiş de :) bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…