KARIN ŞİŞLİĞİ GEBELİK

baharylmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
71
10
88
27
Kızlar yaklaşık 4 gündür karnımda çok şişlik ve gaz var göğüslerde şişlik ve mide bulantısı da aynı şekilde karnımı hiç bu kadar gergin hissetmedim.Yumurtlama üzerinden 9 gün geçti adetime 6 gün var.Kan testi iki gün önce negatifti.İdrar testi de negatif.Gebelik olup bu şekilde karın gerginliği yaşayan var mı?

Kızlar yaklaşık 4 gündür karnımda çok şişlik ve gaz var göğüslerde şişlik ve mide bulantısı da aynı şekilde karnımı hiç bu kadar gergin hissetmedim.Yumurtlama üzerinden 9 gün geçti adetime 6 gün var.Kan testi iki gün önce negatifti.İdrar testi de negatif.Gebelik olup bu şekilde karın gerginliği yaşayan var mı?
Canım bende daha gebelik yok ama pikten beri 5 gün geçti 2 gün yoğun gazım vardı patlayacak gibiydim, suan sadece kaşık ağrım var aynı adet olacak gibi

Beeen varım aynı şekilde karnım yusyuvarlak oldu sanki hamileyim öyle bir gaz.. benim de adete 9-10 gün var

Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, zaten şu an hiçbir belirti olmaz daha yumurta spermle döllenme yolculuğunu tamamlayıp rahme embriyo yerleşmedi bile. Soda için geçer.

Back
X