Karın şişliği

eymendninnannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
87
27
3
25
Kızlar aşırı derecede şiş karnım nefes almakta zorlanıyorum daha çok erken 9 haftalık hamileyim ama karnım çok gergin ve şiş ilerleyen aylarda kendimi düşünemiyorum

ben 10 haftalıkken karbım böyleydi gaz ama hepsi.. sonrasında gaz yapan tüm yiyecekleri kestim sebze ve beyaz et ağırlıklı beslendim ve indi karnım. eğer vücudunuzun diğer yerlerinde şişme yoksa ve tansiyonunuz yüksek değilse gazdır

Eklentiler

• IMG_2279.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar aşırı derecede şiş karnım nefes almakta zorlanıyorum daha çok erken 9 haftalık hamileyim ama karnım çok gergin ve şiş ilerleyen aylarda kendimi düşünemiyorum
İlk haftalarda gaz oluyor bende bir çözüm bulamamıştım sonra bebek karnı çıkmaya başladığında düzene giriyor 6 7. Aydan sonra bebeğin karnı yukarıdayken ara sıra nefes darlığı yaşarsınız o kadar

Bugün daha iyi sanırım ayakları bol sıcak tutup soğuktan kaçınmak lazım zaten gaz haline şu ara çok müsait karnımda sürekli bir patırtı erkenden göbeklenmiş gibiyim inşallah ilerde daha rahat oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…