Karin şişliği

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.139
3.147
133
33
bi sorum olcaktı..
10.haftadaym üç gündür karın şişliği var nasıl geçer acaba bi fikri olan var mı?

gazdır canım. az ve sık yemek ye, 3 öğünden ziyade 6 öğün yemeye çalış. yürüyüş yap, çok hareketsiz kalma. tabi şöyle bişey var, ben19. haftadayım hala şişkinlikten kurtulamadım. inşallah senin geçer. doktoruna da söyle kontrol de, bana metsil diye bi şurup vermişti.

Maden suyu iç iyi geliyor . Günde iki tane içiyorum hem mideme iyi geliyor hemde ağız yoluyla gaz atmamı sağlıyor. Bebek içinde çok faydalıymış . Bu Arada bende 10+3 üm karnım benimde şiş

Maden suyu iç iyi geliyor . Günde iki tane içiyorum hem mideme iyi geliyor hemde ağız yoluyla gaz atmamı sağlıyor. Bebek içinde çok faydalıymış . Bu Arada bende 10+3 üm karnım benimde şiş
Benimde aklıma gelmişti. tamm içiym onu zararı yok o zmn. Acaba zararı var mıdır diye düşünüyodum.

Ben de çok kötü sisiyorum arkadaşlar iki lokma yer yemez midem devasal şişiyor çok üzgünüm sürekli geyirme ve siskinlik ağlıyorum artik

Gazdır canım karnın o bahaneyle büyüyo işte ve zaman geçtikçe o şişkinlik artacak hazırlıklı ol. Ben doktoruma sormuştum yapacak bi şey yok demişti.

Gazdır canım karnın o bahaneyle büyüyo işte ve zaman geçtikçe o şişkinlik artacak hazırlıklı ol. Ben doktoruma sormuştum yapacak bi şey yok demişti.
Artıcak mı ayy demeyin lütfen öyle. Gerçi gaz açısından mı dedinz yoksa bebek büyüdüğü için mi

Artıcak mı ayy demeyin lütfen öyle. Gerçi gaz açısından mı dedinz yoksa bebek büyüdüğü için mi
Gün gün farklı oluyo tabi ama bebek büyürken daha çok yere ihtiyaç duyuyo ya genişlerken böyle çok sert oluyo gaz gibi işte büyüyo karın ama anne olmak böyle bi şey ben seviyorum bebeğimin yaptığı karnı :D

Sodalı ayran mı ? İlk defa duyuyorum daha önve hiç denemedim. Nasıl acaba tadı
sodayı şişede köpürtüp yoğurda kat bildiğin ayran çok azda sade sodanın tadını alıyosun ben şişkinliğimde böyle içiyorum yarım saate şişkinliğim geçiyo kabızlığa falanda çok iyi geliyo

Back
X