Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabızlığım yol aslında ama şiş rahatsız ediyor yani gaz şişkinliği olabilir belki ben bilmiyorumKarın şişliği derken kabızlık mı?
Benimde aklıma gelmişti. tamm içiym onu zararı yok o zmn. Acaba zararı var mıdır diye düşünüyodum.Maden suyu iç iyi geliyor . Günde iki tane içiyorum hem mideme iyi geliyor hemde ağız yoluyla gaz atmamı sağlıyor. Bebek içinde çok faydalıymış . Bu Arada bende 10+3 üm karnım benimde şiş
Yok aksine hep için diyo Dr lar çok faydalıymışBenimde aklıma gelmişti. tamm içiym onu zararı yok o zmn. Acaba zararı var mıdır diye düşünüyodum.
Tamm canım teşekkürler bunu duyduğum iyi oldu.Yok aksine hep için diyo Dr lar çok faydalıymış
büyük ihtimalle gazdan dolayıdır bendede vardı çünkü bir ara şişkinlik sodalı ayran iç çok iyi geliyorbi sorum olcaktı..
10.haftadaym üç gündür karın şişliği var nasıl geçer acaba bi fikri olan var mı?
Sodalı ayran mı ? İlk defa duyuyorum daha önve hiç denemedim. Nasıl acaba tadıbüyük ihtimalle gazdan dolayıdır bendede vardı çünkü bir ara şişkinlik sodalı ayran iç çok iyi geliyor
Artıcak mı ayy demeyin lütfen öyle. Gerçi gaz açısından mı dedinz yoksa bebek büyüdüğü için miGazdır canım karnın o bahaneyle büyüyo işte ve zaman geçtikçe o şişkinlik artacak hazırlıklı ol. Ben doktoruma sormuştum yapacak bi şey yok demişti.
Gün gün farklı oluyo tabi ama bebek büyürken daha çok yere ihtiyaç duyuyo ya genişlerken böyle çok sert oluyo gaz gibi işte büyüyo karın ama anne olmak böyle bi şey ben seviyorum bebeğimin yaptığı karnıArtıcak mı ayy demeyin lütfen öyle. Gerçi gaz açısından mı dedinz yoksa bebek büyüdüğü için mi
sodayı şişede köpürtüp yoğurda kat bildiğin ayran çok azda sade sodanın tadını alıyosun ben şişkinliğimde böyle içiyorum yarım saate şişkinliğim geçiyo kabızlığa falanda çok iyi geliyoSodalı ayran mı ? İlk defa duyuyorum daha önve hiç denemedim. Nasıl acaba tadı