Karın şişmesi ve agrı

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
37
kızlar 7 haftalık hanıleyım ve karnım sadece aksam yemegınden sonra felaket sekılde şişiyor oyle boyle degıl ve cok rahatsızlık verıyor sankı karpuz gıbı yarılıcak karnım gazım da yok kabızda degılım bırde oksurdugunde faln sag kasıgıma bişey batıyor suan kasıklarımdada fena basınc oluyor krnım şiiş oldugundan ya varmı aynı seylerı yasayan nornalmı acaba bu yad nasıl rahatlarım :/

Normal canım o haftalarda öyle oluyor malesef. İlerleyen haftalarda geçiyor. Maden suyu içebilirsin beni rahatlatıyordu.

Ben de cok cektim.zarari olup olmadigi bilemem ama kekik cayi bana iyi geldi.pozisyonjnu ogrenirsen agri girmiyor.allah kolaylik versin.bizlerede tamamlatsin ins herkese...

Ben de cok cektim.zarari olup olmadigi bilemem ama kekik cayi bana iyi geldi.pozisyonjnu ogrenirsen agri girmiyor.allah kolaylik versin.bizlerede tamamlatsin ins herkese...
Ğozısyonu derken bebegınkını mı daha cok yenı 7 haftalık sag kasıgımda oldugunu bılıyrm sadece ztn sag tarafımda boyle balon patlıyor us gıbı oluyor arda bı acı gırıyor doktor ona norml dedı m bu sıslık benı mahfediyorrr sabkı 7 aylık hanıleyım aksanları :)

Bende aynıyım canım kaç gündür karnım davul gibi gaz sorunu ve kabizlikta var bu aylarda normal

Bende aynıyım canım kaç gündür karnım davul gibi gaz sorunu ve kabizlikta var bu aylarda normal
Aman bişi olmasın benegede sorun degıl bu agrılar katlanırız doktor bom su ıc dedı ama bn ıkı bardak ıcaem karnım sısıyo ıcemıyorum hıc su

yok senin durusun....tamamen duz yatinca agri giriyor.dizlerini buktugunde girmedi
.sis icin yapilacak pek birsey yok...aksam gec yemeyin

Ben o zamanlar ya psikolojik şiştim ya da şimdiden böyle karnım büyüdüyse ilerde yandım diyordum. Bianda raahatlayacak kzuum karnın. Azcık dayanman lazım. İlk zamanalr nedenini tam bilmiyorum ama öyle.

Doğal ve sade maden suyunun bir zararı yok hatta günde bir tane içilmesi tavsiye ediliyor minareller bakımından faydası var. Ama meyveli olanlarından değil sade olacak :)

yok senin durusun....tamamen duz yatinca agri giriyor.dizlerini buktugunde girmedi
.sis icin yapilacak pek birsey yok...aksam gec yemeyin
Aynen cnm bn dumduz yatamıyrm ztn ılla ayaklarımı topluyrm karnıma dogru dumduz ytınca kasıklarım baskı oluyor gıbı tuhaf

Ben o zamanlar ya psikolojik şiştim ya da şimdiden böyle karnım büyüdüyse ilerde yandım diyordum. Bianda raahatlayacak kzuum karnın. Azcık dayanman lazım. İlk zamanalr nedenini tam bilmiyorum ama öyle.
Ayy cnm neguzel soylemıssın sevkatlı sevkatlı İnş rahatlar kendımden cok cocuga bişey llırmu dıye korkuyrm beysekı ıcımı rahatşattınız

ilk iki ay belki 3 ay çok normal. benim çok sancım oluyordu ve şişiyordu karnım. şişme, gaz geçti ama karnım son 3 gündür öyle bi sertleştiki sancılarım başladı yine

Ayyy kizlar ayni dertten ben de muzdaribim.7 haftaligim ve midem sanki patlayacak.aksamlari uyutmuyor bu his beni.zaten mide bulantilarim ve kusmalarim da var.bir de bu mide sertligi olunca valla hayat cok zorlasti.rapor aldim bu hafta dinleneyim dedim.bir caresi yok mudur bu sertligin?ne zaman gecer??

Sosa iç canım ben başka bir çaresini bulamamıştım. O da anlık iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…