Karin ve bel agrisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aseme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aseme

Ase & Eme
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
13
0
16
Almanya
Merhaba ..

Ben 7 haftalik hamileyim,son 1 haftadir asiri karin ve bel agrisi cekiyorum.
Bunun üstüne hafif bulanti ve kasik agrilarim var,birde nefes alamamayi`da eklersek ...

Doktoruma son 1 haftadir gidemedim tatil dolayi kapali,önümüzdeki p.tesi aciliyor insallah gidip bir muayne olacagim
Ilk bebegim ve tecrübesizim,bu agrilar normalmidir ?
bundan yaklasik 1 sene önce 6 haftalikken düsük yapmisdim.
Agri kesicide alamiyorum adet sancilarima karsi aldigim ilaclari korkudan alamiyorum..
P.tesine kadar icimi rahatlatacak cevaplar almak ümidi ile ..

canım başından bir düşük geçtiği için çok dikkatli olmalısın. ptesine kadar hiç iş yapma. ayaklarının altına yastık koy biraz yüksekte kalsın ve uzan.. çok fazla dayanılmayacak gibi ağrı varsan minoset kullanabilirsin.

hemen hemen aynı şeyler bende de var canım
hatta dün akşam gaz sancısı ile beraber kasıklarımda batmalar oldu eşim hastaneye gidelim dedi ben o arada uykuya dalmışım
salı günü kontrole gidicem bende umarım bi aksilik yoktur
ama bu kasık ağrıları hamilelikte normal görülüyor çoğu zaman
sen yine de kendine dikkat et bikaç gün :13:

Bende de bu ağrılar olmuştu, endişelenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum,yinede kendini yorma mümkünse yat uzan ve dinlen en kısa zamanda doktoruna başvur.

Hepinize verdiginiz ceveplar icin cok tesekkür ederim...
Evet yarin doktora gidiyorum umarim ters bir durum olmaz.
Doktor muaynemden sonra insallah durumu sizlerle paylasacagim burda..
Allah hepimizin yardimcisi olsun.. :13:

ilk zamanlar olabilir ya da belki üsütmüssündür de.kendini özellikle ayaklarini sicak tut.

Evet,tam 3 saatlik dokdor muaynesin;den sonra cok sükür ben ve bebegim iyi oldugunu ögrendim.
Bu agrilar bu dönemlerde cok normaldir dedi doktor bana,iki tane hap verdi düzenli kullanmam gerekiyormus.
Cok sükür korkdugum kadar birsey yokmus,malum ilk bebek olunca insan tecrübesiz ve acemi oluyor herseyde..

Hepinize cok tesekkür ederim ilginiz icin Allah razi olsun... :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…