Karıncaları acıtmak

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Merhaba gerçekten dert oldu..mutfağında yaklaşık 50 karınca var hatta daha fazla.bir gecede basmış. 3 yaşındaki kızım.tam onları elektrik supurgesıne çekecekken durdurdu.onların öleceğini söyledi.bende ölmez haznede toplanırlar dedim.orada da korkarlar dedi.ve supuremedım.şimdi onları nasıl incitmeden toplayacağımız araştırdım bulamadım.napabılırım

Kızınız uyuduktan sonra süpürün...

Plastik Süpürgeyle alın bencede.

Bende de olun geçenlerde oğlum bi dk anne bi dk derken çektiriverdim makineye.

Biseyi damlatip peceteye dokunce kaciyorlarmis interneti bi gezinin .
Zaten supurgeyle almakla bitmez .

Vicdanını yerim onun :KK200: çok sevimli ama ya.
Bilmiyorum ama umarım acıtmadan bi yol bulursunuz. :)

Aklıma şu geldi
Kanuni Sultan Süleyman, hocasına sormuş:
-Günah var mı karıncayı kırınca?
Hoca şöyle cevap vermiş:
-Ahirette süleymandan hakkını alır karınca.

Faraşla toplayıp dışarıya bıraksaniz olur sanki.

Kızınız uyuduktan sonra süpürün...

Plastik Süpürgeyle alın bencede.

Bende de olun geçenlerde oğlum bi dk anne bi dk derken çektiriverdim makineye.

Bir kağıt parçası ile plastik bir bardağa doğru sürükleyerek koysanız olur gibi geldi.
Sonra dışarı bırakırsınız.

Karıncayı bile incitemeyen yürekleri büyüdüğünde incitecekler.. :KK14:
Ne acı değil mi?

Tesekkur ederim evet bu yürekleri acıtacaklar..o öyle vicdan yapınca utandım supuremem o uyurken de yapamam..evet kağıda toplayacağımız ama süpürgeyle olma ezilirler.ıttırıcem sanırım

Bi koli gibi bişeyin içine şeker koyun hepsi oraya girer sonra evden çıkarırsınız hiç zarar vermiş de olmazsınız yada kaçırtıcı tebeşirler var geçtiği göne sürüyosunuz oraya gelmiyolar kimyasal değil zarar vermez sadece uzaklaşırlar

Ben de küçükken elimde küçük ağaç dalı karıncaların başında nöbet tutardım , kimse basmasın diye . Bi yandan da yere ekmek döker taşımalarına yardım ederdim . :KK22:
Bence vicdanlı olmak başka birşey .. hala bile isteye örümcek , karınca vs . Öldüremem .. bence sevinin ... karıncaları elektrik süpürgesine çekmekten daha iyi bir çözüm mutlaka vardır .
Biraz araştırın :*

Cocuk yüreği ne güzel di mi, büyüdukçe bozuluyoruz, Allah bağışlasın. Sanirim internette dogal yolla karincaları uzak tutmanin yolları var...simdilik belki supurgeyle faraşa toplayıp dışarı atabilirsiniz bi arkadaşın da dediği gibi...

Bu bizim evde ki minnak örümcek ailesini hatırlattı. Ağları tavanlardan süpürgeyle çekiyorum, minnak örümceklere dokunmuyorum. Arkadaşlarım da bu halime gülüyor. Napim ahirette bari örümcekler gelmesin hesaba...

Çaren var mı bilmiorum. Umarım bulursun.

Benim de mutfağımi bastılar. Üç beş yere dometesin dalını koydum,girişlere çıkışlara özellikle
Bir de baktım gitmiş bütun karıncalar. Tavsiye ederim

Bende gevtigimiz yaz baya ugrastim.insaallah gelmezler bu yazda komsum toz deterjan dok geldigi yola dedi aynen oyle yaptim iki uc günde yok oldular

Bi koli gibi bişeyin içine şeker koyun hepsi oraya girer sonra evden çıkarırsınız hiç zarar vermiş de olmazsınız yada kaçırtıcı tebeşirler var geçtiği göne sürüyosunuz oraya gelmiyolar kimyasal değil zarar vermez sadece uzaklaşırlar

Ben de küçükken elimde küçük ağaç dalı karıncaların başında nöbet tutardım , kimse basmasın diye . Bi yandan da yere ekmek döker taşımalarına yardım ederdim . :KK22:
Bence vicdanlı olmak başka birşey .. hala bile isteye örümcek , karınca vs . Öldüremem .. bence sevinin ... karıncaları elektrik süpürgesine çekmekten daha iyi bir çözüm mutlaka vardır .
Biraz araştırın :*

Cocuk yüreği ne güzel di mi, büyüdukçe bozuluyoruz, Allah bağışlasın. Sanirim internette dogal yolla karincaları uzak tutmanin yolları var...simdilik belki supurgeyle faraşa toplayıp dışarı atabilirsiniz bi arkadaşın da dediği gibi...

Bu bizim evde ki minnak örümcek ailesini hatırlattı. Ağları tavanlardan süpürgeyle çekiyorum, minnak örümceklere dokunmuyorum. Arkadaşlarım da bu halime gülüyor. Napim ahirette bari örümcekler gelmesin hesaba...

Çaren var mı bilmiorum. Umarım bulursun.

Benim de mutfağımi bastılar. Üç beş yere dometesin dalını koydum,girişlere çıkışlara özellikle
Bir de baktım gitmiş bütun karıncalar. Tavsiye ederim

Bende gevtigimiz yaz baya ugrastim.insaallah gelmezler bu yazda komsum toz deterjan dok geldigi yola dedi aynen oyle yaptim iki uc günde yok oldular

Ah benim güzelim şu güzel kalpliliğe empati duygusuna bak.Maşallah ona tatlışım benim yaa.:KK68::KK68::KK68::KK68:
Hepinize tesekkur ederim.bu gece beslensınler bakalım.yarın toplıcam .şuan onlara elma vermekle mesgul.küçük çocuklardan öğrenecek çok şey var..

Dışarıda çok dikkat ederim zarar vermemek için ama iş eve girmeleri olunca benim için artık haşere sayılırlar, bizde de oğlum besliyordu evde. Benim de işime geliyordu yuvalarını bulup kapatip topluyordum. Ama en son çareyi ilac kullanarak buldum malesef çünkü bir karınca demek bir yuva dolusu karınca demek. Dışarıda yasasinlar. Yapacak birşey yok ...

Back
X