- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
Faraşla toplayıp dışarıya bıraksaniz olur sanki.
+1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faraşla toplayıp dışarıya bıraksaniz olur sanki.
Cok tatlisiniz.çözūm ònerim yok fakat yaziniz cok hosuma gitti.Merhaba gerçekten dert oldu..mutfağında yaklaşık 50 karınca var hatta daha fazla.bir gecede basmış. 3 yaşındaki kızım.tam onları elektrik supurgesıne çekecekken durdurdu.onların öleceğini söyledi.bende ölmez haznede toplanırlar dedim.orada da korkarlar dedi.ve supuremedım.şimdi onları nasıl incitmeden toplayacağımız araştırdım bulamadım.napabılırım
Merhaba gerçekten dert oldu..mutfağında yaklaşık 50 karınca var hatta daha fazla.bir gecede basmış. 3 yaşındaki kızım.tam onları elektrik supurgesıne çekecekken durdurdu.onların öleceğini söyledi.bende ölmez haznede toplanırlar dedim.orada da korkarlar dedi.ve supuremedım.şimdi onları nasıl incitmeden toplayacağımız araştırdım bulamadım.napabılırım
Çocuklar ne masum ne merhametli bizimde akvaryumda balıklarımız var, kızım o zaman 3 yaşında bana dedi ki :anneeee balık akvaryuma kakasını yapmış
bende dedimki :vay yaramaz ben onu bi döveyim altına yapmış, öyle bir kaldı ki yavrum hiç bişey demedi o an ve sonrasında sakın yapma anne yazık ona ben ona küçük bir klozet yaparım onun içine yapar hem onu ben elime alırım götürüp amcasına veririm amcası da onu götürüp babasına verir annesi babası ona bakar oda çişini klozete yapar tamam mı anne dedi ağladım o an merhametine
Merhaba gerçekten dert oldu..mutfağında yaklaşık 50 karınca var hatta daha fazla.bir gecede basmış. 3 yaşındaki kızım.tam onları elektrik supurgesıne çekecekken durdurdu.onların öleceğini söyledi.bende ölmez haznede toplanırlar dedim.orada da korkarlar dedi.ve supuremedım.şimdi onları nasıl incitmeden toplayacağımız araştırdım bulamadım.napabılırım
Ah canım benim tesekkur ederim.Cok tatlisiniz.çözūm ònerim yok fakat yaziniz cok hosuma gitti.
Duanız için tesekkur ederim amin Allah herkesin evladını bağıslasınBenim yerime o cimcimeyi ısırın. Rabbim tahtını da bahtını da güzel eylesin.
İlk olarak karıncaları takip edip geldiği deliği bulmanız lazım. Yoksa olanları yok etseniz bile devamı gelir. O yüzden önce takip edin. Mutlaka çıktıkları yeri bulursunuz. Bir fayansın kenarı ya da balkon/cam kenarı açıktır. Ben acil müdahalede yani silikon veya derz ile kapatamayacaksam diş macunundan yardım alıyorum. Açık deliği kapatıyorum. Eğer müdahale edebileceğiniz sayıdaysa kağıtla alın ve camdan atın. Biraz uğraştırır ama çözüm olur. Ya da süpürge makineniz torbalıysa önce süpürgeyle çekin sonra torbayı alıp kızınızla çöp kutusunun yanına gidip kesip toprağa boşaltın. Rabbim kızınızdaki vicdandan herkese nasip etsin :)