karında batma hissi

katuja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
93
0
86
Diğer
slm kızlar 15 haftalık hamileyim.2-3 gündür karnımda değişik yerlerde batma hissi oluyor.neden acaba?

canım benimde oluyo 20 haftalık hamileyim rahim büyümesinden büyük ihtimal bebiş artık büyüyo batmalar kasılmalar ara sıra olucakmış canım

canım bende 18 haftalık hamıleyım senınle aynı problemı yasamıstım dr.magnesıum dıye bısey verdı suya atıp içiyorum allaha şükür bir şikayatim kalmadı sende gıttıgınde bı sor iistersen

canım benimde ara sıra iğne batar gibi oluyor.dr. sordum normal dedi. fakat insan tedirgin olmadanda duramıyor. ne zaman normal ne zaman anormal bilemiyoruz tabi...

üfff her batmada ödüm patlıyor 15 haftalık hamileyim oluyor ara ara ama benm ilki düşük olduğu için problem varmış gibi geliyordu druma sordum normal rahim büyüyor bebek hareketleride etkili olr dedi ne yapalım katlanıcaz bu konuda yalnz değilmişim demek ki

bende 26 haftalık hamileyim ve dönem dönem özellikle göbek deliğimin etrafında batmalar oluyor, içten içe bir acıma hissi.. çok telaş yapıyorum canımda acıyor ama ertesi güne birşey kalmıyor sanırım göbek gerildiği için bazen takılıyorum eşime kordonunu çekiştiriyor diye:)

benimde kasık bölgemde arada bi kasılmalar oluyo böyle sanki bıcak giriyo gibi yada damarım iceriden gerilmişte kopmuş gibi bisey tarif etmekte zor. Genelde uykumda gerinirken yada pozisyon degistirirken veya bisey icin cömelip kalkarken oluyo.

bende 26 haftalık hamileyim ve dönem dönem özellikle göbek deliğimin etrafında batmalar oluyor, içten içe bir acıma hissi.. çok telaş yapıyorum canımda acıyor ama ertesi güne birşey kalmıyor sanırım göbek gerildiği için bazen takılıyorum eşime kordonunu çekiştiriyor diye:)

aynı durumdayız ben de endişeleniyorum bazen ama hareketlerini hissedince rahatlıyorum sanırım bebeğin pozisyonuna göre baskıdan oluyor

merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim karnımın her yeri ağrıyo sanki alt tarafada ağrı giriyo arada:( normalmiki kendimi him-ç ii hisstmiyom ya hep gazda var sanki normalmi sizcee aynı şeyleri yaşayan varmı acaba

Son düzenleme:
15 haftalık hamileyim vajinada, karında her batma hissim oluyor bugün ara ara. Sanki igne sokuyolar. çok canım acıyor:(( niye böyle oluyor yaaaa

Back
X