karinda kasilma ve sertlik olnlar ltfn yardm

ysmnfzli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
82
0
36
İstanbul
rahimde tas gibi sertlik ve kasilma olan varmii.ya gece bi uyandim rahmin sag tarafi yumru gibi olmus tas sertliginde bakinca bile gorunuyodu sislik sonra kalkip dolastm evde birazda ovdm gecti bu neyin nesi 17.5 gnlk hamileym bole olnlr sbebini bilnlr vrmi

BEN DE YAşıyorum aynı şeyi 20 haftalığım ama benim sertlik tam sol göğsümün altında kaburga kemiğinin hemen orda oluyo taş gibi

Benim de Boyle sikintilarim ve dolayisiyla kocaman endiselerim var. sizde bir gelisme oldu mu bi durumda?

benim gebeliğim boyunca bu sertleşme ve toplandı oldu. bunlar bir bakıma kaısılma ve doğumu rahat geçirmenizi sağlayacak. son haftallar dahasıklaşacak. doktorunuz bir sorun yok diyorsa rahat olun ve tadını çıkarın.

Cook tesekkur ederim boyle ic ferahlatici yorumlara gercekten ihtiyacimiz var. Siz bu durumlarda herhangi bir ilac kullandiniz mi acaba? Bu kadar erken baslayinca dogumu da one mi cekecek diye endiselenmeddn edemiyor insan

Cook tesekkur ederim boyle ic ferahlatici yorumlara gercekten ihtiyacimiz var. Siz bu durumlarda herhangi bir ilac kullandiniz mi acaba? Bu kadar erken baslayinca dogumu da one mi cekecek diye endiselenmeddn edemiyor insan

merhabalar bu kasılmalar erken dönemde başladı bendede. ilk önceleri bebek ittiyor zannediyordum ama daha sonra kasılma olduğunu anladım. 2 hafta önce kontrolde doktorum normal olduğunu söyledi. azaltmak için kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum. sizde doktorunuza bir danışın ama korkulacak bir durum değil rahim doğum için kendini hazırlıyormuş.

Rica ederim. Tabi ki hiç bir ilaç kullanmadım. Bu durumun faydasını söyle gördüm: Artık sancım dayanamayacak boyuta geldiğinde ve hastaneye gittiğimde açılma 6 santimdi. Beni yatırdılar. Tam 1 saat sonra açılma 10 santimdi ve doğumhaneye zor yetiştirdiler. Doğumhaneye girmem ve kızımın doğması arasındaki süre ise sadece 9 dakika. Kısacası bu kasılmalar vakti zamanı gelip bebeğin çıkmak istediğinde en kolay ve hızlı ve tabiki müdahalesiz bir doğum yapmanı sağlayacak.

Ben 20. Haftaligim ve gunde 7-8 oldugu oluyor. Sizin de boyle miydi acaba? Cok soru soruyorum kusura bakmayin nolur.

Size de sormak isterim gunde kac kere oldugunu? Benim 7-8 kere oldugu oluyor.

Ben 20. Haftaligim ve gunde 7-8 oldugu oluyor. Sizin de boyle miydi acaba? Cok soru soruyorum kusura bakmayin nolur.

çok normal bu soruları sormanız. benim saatte 4-5 olduğu olmuştur bırakın günde 7-8i. :) doktorunuz sorun yok dediyse yoktur rahat olun.

20.haftaligim. Doktor artarsa gel diyor sadece.

şöyle bir durum var bende sorun olmadı diye herkese bişi yoktur diyemem. doktor kontrolünde olun yeter. ben zaten herşeyi anormal yaşamıştım.mesela 11 kilo alarak gebeliği tamamladım, bebek 3550gr dı. doğumdan çıkınca 7 kilo gitmişti. ya da 9 ay boyunca sadece 3 gün midem bulandı. yani herşey kişiye bağlı. ben yine de o kasılmaların kötü olduğunu sanmam, zaten ters birşeyde sen hissedersin.

Bence çok normal bebek gelişiyor içerde ilerleyen haftalar da bu durum biraz daha sıklaşıyor tabi kişiden kişiye değişir

20.haftaligim. Doktor artarsa gel diyor sadece.

canım bana görede gayet normal 20 haftalık baya büyümüş.benimde 15. haftalarda başlamıştı doktorunda sıklaşırsa gel demiş .saat aralığı sık olursa dakika tutulacak gibi o zaman sıkıntılı bir durum olur dedi bana da doktorum şu an için bir sorun yoktur sendede içini ferah tut.

Cok tesekkurler.insallah hepimiz sagsalim kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi hayirlisiyla. Ve cennete cicekler olarak yetistirebiliriz. Selamlar.

Arkadaşlar benim karnımda cok dar korse takılmış gibioluyor
Bazen yolda yururken kasılıyor. Yuruyemez hale geliyorum.
Dik halde gezemiyorum. Kambur gibi eğri kaldım.
Birde cok kötü mide ağrısı yaşıyorum.
Bunlar normalmı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…