karında sertlik

mmmmeral

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
6
1
1
41
herkese merhaba 9 haftalık hamileyim ve bikaç gündür karnımda sertlik gergilik hissi var yatınca uzanınca deil ama ayağa kalkınca yürüyünce hissesilior.doktora gitmelimiyim bilmiorm.bunu yaşayan varmı varsa yardımcı olursa sevinirim.

herkese merhaba 9 haftalık hamileyim ve bikaç gündür karnımda sertlik gergilik hissi var yatınca uzanınca deil ama ayağa kalkınca yürüyünce hissesilior.doktora gitmelimiyim bilmiorm.bunu yaşayan varmı varsa yardımcı olursa sevinirim.
Görümcemde de oluyor doktor karnın büyüdüğü için demiş

Bende de vardi yillar omce hamileyken bu siteye uyelik acma nedenim bunu sormakti hatta;) insan cok korkuyor benim sirt ustu uzanimca resmen karnimdan asagi dogru inecekmis gibi bikini bolgemin tam ustunde yumru sertlik vardi. Allaha sukur birsey olmadi.

Bende de vardi yillar omce hamileyken bu siteye uyelik acma nedenim bunu sormakti hatta:KK66: insan cok korkuyor benim sirt ustu uzanimca resmen karnimdan asagi dogru inecekmis gibi bikini bolgemin tam ustunde yumru sertlik vardi. Allaha sukur birsey olmadi.
benmde ilk yazdıqım bu 😊 korktm biraz açıkcası bazı arkadaşlarm hiç yaşamayınca ters qiden bişemi var die düşünmeden edemedm.yaşayanları okuyunca ohhh çektim valla

Back
X