Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tekrarlayan düşüklerim var tıpta düşük aslında 3 aylık olunca ölüyo düşmüyo neyse şuan 4 haftalık hamileyim coraspin önceden kullanmaya başlamıştım şimdi progestan igne verdi igne 9 ay boyunca hergünmü olacak :uhm:
tekrarlayan düşüklerim var tıpta düşük aslında 3 aylık olunca ölüyo düşmüyo neyse şuan 4 haftalık hamileyim coraspin önceden kullanmaya başlamıştım şimdi progestan igne verdi igne 9 ay boyunca hergünmü olacak :uhm:
merhaba canım..biraz geç olmuş olabilir...ama ben yinede cevaplıyım...evet her gün olucaksın iğneyi...ilk 3 ay karnından olman daha iyi daha sonra koldan ve bacaktan...heterozigot musun??homozigot mu???ayrıca istersen bizim topiğe gel...istediğin her sorunun cevabını bulabilirsin..bizden çok var yani:))bizim topik kan pıhtılaşmasından dolayı düşük yaşayanlar topiği