Karindan ultrason

Aa6886

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
18
4
1
28
Kizlar normal ultrasonda en erken bebek kacinci g un ya da hafta belli olur

5-6 haftalıkken yolk sac veya kese görünüyor. Yolksac varsa zaten kese de oluşmak üzere diye biliyorum.

Kizlar normal ultrasonda en erken bebek kacinci g un ya da hafta belli olur
5-6. Haftada görülebilir..ama bu etaptada genelde vajinal ultrason tercih ediyor doktorlar..ben iki gebeligimde de 8.haftadan sonra karın ultrason ile izlenmiştim.oncesi vajinal ultrasonda hep

5-6. Haftada görülebilir..ama bu etaptada genelde vajinal ultrason tercih ediyor doktorlar..ben iki gebeligimde de 8.haftadan sonra karın ultrason ile izlenmiştim.oncesi vajinal ultrasonda hep
Peki 25 ocakta iliskiden sonra gebelik olmuş olsa 29 martta kac haftalık olmuş olur

Başlangıç tarihi 13 ocaksa sanırım 12. Haftada siniz gebeliğin ..hiç kontrole gitmedinizmi bugüne kadar
Gittim hatta kan testi yaptım <1,20 çıktı iliskiden 50 gun sonra ama yinede emin olmak için sordum kan testi böyleyse gebelik yoktur değil mi

Gittim hatta kan testi yaptım <1,20 çıktı iliskiden 50 gun sonra ama yinede emin olmak için sordum kan testi böyleyse gebelik yoktur değil mi
İlişkiden 50 gün sonra ki kan testi sonucu böyleyse gebelik yoktur tabiki..ama halen adet goremiyosaniz jinekolojiye muayane olun süre çok uzun hormon tetkiki falan yaparlar yada kist veya başka birşey varmı en azından ona bakalir

İlişkiden 50 gün sonra ki kan testi sonucu böyleyse gebelik yoktur tabiki..ama halen adet goremiyosaniz jinekolojiye muayane olun süre çok uzun hormon tetkiki falan yaparlar yada kist veya başka birşey varmı en azından ona bakalir
Haklısınız cok tesekkur ederim

Back
X