Elffefi Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2021 11 4 1 27 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elffefi #1 Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler ..
Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler ..
N nursel2608 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2021 1.376 2.003 83 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elffefi #2 Ben 6+3 de vajinal ultrasondan hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Sanırım kesenin içinde bebişi karından göremedi doktor ondan dolayı vajinal baktı. Çok normal bence
Ben 6+3 de vajinal ultrasondan hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Sanırım kesenin içinde bebişi karından göremedi doktor ondan dolayı vajinal baktı. Çok normal bence
tuttioz Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 1.546 En iyi cevaplar 1 2.433 83 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elffefi #3 Elffefi .!.: Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla erken. Sağlıkla büyüsün inşallah
Elffefi .!.: Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla erken. Sağlıkla büyüsün inşallah
B Birsosyalci Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2020 538 184 53 36 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elffefi #4 Elffefi .!.: Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla... 5te bnm vajiden bile görünmedi. Üzülme:)
Elffefi .!.: Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla... 5te bnm vajiden bile görünmedi. Üzülme:)
B Birumuttu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2021 447 336 53 17 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elffefi #5 Elffefi .!.: Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla... Normal canim. Yolk kesesi gorundu mu . Yolk varsa bebekte vardir
Elffefi .!.: Karından ultrasonda embriyoyu kaçıncı haftada gördünüz? 5 haftalık gebelikte kesenin görülüp embriyonun görülmemesi normal mi? Şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla... Normal canim. Yolk kesesi gorundu mu . Yolk varsa bebekte vardir
M muallimenedime1989 Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2021 132 42 13 35 10 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elffefi #6 Birumuttu .!.: Normal canim. Yolk kesesi gorundu mu . Yolk varsa bebekte vardir Genişletmek için tıkla... benim ultrason yolk yazmıyor ama crl var ?
Birumuttu .!.: Normal canim. Yolk kesesi gorundu mu . Yolk varsa bebekte vardir Genişletmek için tıkla... benim ultrason yolk yazmıyor ama crl var ?