Karısı mıyım arkadaşı mı ?çözemiyorum

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
MERHABA arkadaşlar.Buna benzer konular daha önce de açmıştım.aradan 1 sene daha geçti ve ben hala aynı duygular içerisindeyim.Vesvese mi acaba benimkisi.Evliliğimizin 3.yılı.Evlendiğimiz hatta tanıştığımız o ilk günden beri eşimin beni bir kadın olarak değil de iyi anlaşabileceği biri olarak gördüğünü düşünüyorum.şuan ise çocuklarına iyi bir anne olarak görüyor ama sadece bu kadar.Nereden çıkarıyorsun bunu derseniz ,anlatsam uzun sürer.Birçok ispatı var.Onunla da konuştum bu konuyu kaç kere,hem de bazen kavga bile ettik.Ne diyecekti "evet seni kadın olarak değil arkadaş olarak mı görüyorum dicekti" tabiki reddetti söylediklerimi.O bana aşık değil ben bunu hissediyorum eminim artık.Ama bana ve kızımıza fedakarlık yapan iyi bir baba o.Aramızda elektirik eksik sadece onun dışında herşey tamam.Ne istersem alır ,ev işlerinde yardım eder,çocuğa bakar uyutur,yemeğin i yedirir.Ama ben onu etkileyemedim 3 yıldır.Diyeceksiniz sexi ol.öyle zamanlarımız da oldu,ama değişme yok.Şu an yine hamileyim.offf o kadar kötü bir durum ki.Sorunun sadece bu olması fakat bu sorunun aslında evliliğimizi olumsuz etkilemesi çok kötü bir durum.Benim gibi olan var mı

pardon ama bisi sorucam
madem size asik olmadigina,sizi sadece arkadasi gibi gordugune eminsiniz ve ispatlariniz var
niye bu arkadas canlisi beye yine cocuk doguracaksiniz?

Son düzenleme:
belki eşinizin sevgi anlayışı budur..
onun aşık halini gördünüz mü peki? kıyaslama yapabildiniz mi?
size gereken saygıyı gösteriyor anlattığınız kadarıyla..
bence bu haliyle kabul edin onu...

Geçen sene açtığın şu konun üstüne tekrar hamile olmana inanamadım.:53::53::53: Sanrıım bu konuyu tüm kk hatırlıcaktır "öyle bir geçer zamankideki kadın bakımsız olunca, eşin onun aldatılmayı hak ettiğini düşünmüştü" ve ondan önceki konularınıda hatırlıyorum, bunca yıldır bi düzelme yoksa, sanırım tüm öneriler çaresiz kalacaktır. Hatta sanırım aynı öneriler tekrar yazılcak, çizilcek. Mesleğin neydi canım öğretmenmiydin yoksa başka bi arkadaşlamı karıştırıyorum. Hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
Valla canım bi örnek vererek neden kendini eşinin arkadaşı gibi hissediğini ve eşinin nedne öyle hissettirdiğini açıklarsan daha iyi anlarız. Birde şu var. Birçok kadın evlendikten sonra kendini salıyor bırakıyor. Ne güzel giyiniyor, ne kendine bakıyor.. Hiç biri. Ben buna gerçekten kızıyorm ve karşıyım. Evlenince nasılsa evdeyim deyip iyice kendilerini salıyolar ve afedersiniz çirkinleşiyorlar. Sonrada buraya gelip eşim benle ilgilenmiyo diye başlıklar açıyolar. Yanlış anlama canım bunu sana demiyorum. Genel anlamda konuşuyorm. He bu yüzden eşlerini aldatan erkeklerde var ki bu tabikide bi bahane olamaz! Aldatmanın bahanesi asla olamaz! Bu çok yanlış bi durum.. Ama eş de evde alımlı güzel bi bayan ister. Bunuda bilin lütfen ve biraz kendinize bakın.. Çoluktan çocuktan vakit bulamıyorm diyenler.. Allah aşkına bi 10 dk oturup makyaj yapmak ve saçına, giyimine kuşamına düzen vermek çokmu zor ?

MERHABA arkadaşlar.Buna benzer konular daha önce de açmıştım.aradan 1 sene daha geçti ve ben hala aynı duygular içerisindeyim.Vesvese mi acaba benimkisi.Evliliğimizin 3.yılı.Evlendiğimiz hatta tanıştığımız o ilk günden beri eşimin beni bir kadın olarak değil de iyi anlaşabileceği biri olarak gördüğünü düşünüyorum.şuan ise çocuklarına iyi bir anne olarak görüyor ama sadece bu kadar.Nereden çıkarıyorsun bunu derseniz ,anlatsam uzun sürer.Birçok ispatı var.Onunla da konuştum bu konuyu kaç kere,hem de bazen kavga bile ettik.Ne diyecekti "evet seni kadın olarak değil arkadaş olarak mı görüyorum dicekti" tabiki reddetti söylediklerimi.O bana aşık değil ben bunu hissediyorum eminim artık.Ama bana ve kızımıza fedakarlık yapan iyi bir baba o.Aramızda elektirik eksik sadece onun dışında herşey tamam.Ne istersem alır ,ev işlerinde yardım eder,çocuğa bakar uyutur,yemeğin i yedirir.Ama ben onu etkileyemedim 3 yıldır.Diyeceksiniz sexi ol.öyle zamanlarımız da oldu,ama değişme yok.Şu an yine hamileyim.offf o kadar kötü bir durum ki.Sorunun sadece bu olması fakat bu sorunun aslında evliliğimizi olumsuz etkilemesi çok kötü bir durum.Benim gibi olan var mı

sorununuzu tam olarak anlamadım. bir eş zaten en yakın arkadaşı değil midir kişinin? bence öyle olması gerek. eğer beni çok yakın bir dostu olarak görmüyorsa eşim onunla nasıl birşeyler paylaşabilirim ki? o hem dostum hem hayat arkadaşım hem eşim...olması gereken bu.

yalnız demek istediğiniz eşinizi cinsel ya da farklı şekilde etkileyemediğinizse... bunu yapmak da sizin elinizde... iş seksi olmak kadar basit değil. eşinizin size daha fazla ilgi duyması için önce siz ona daha fazla ilgi duymalısınız ve bunu samimi olarak belli etmelisiniz. sonra da onu bir baba figürü olarak değil bir insan yakın bir dost olarak görmelisiniz. eğer bu görev gibi olan ''baba'' bakışını aşarsanız bence eşiniz de size olan bakışı değişir...

Arkadaşların dediği gibi örnek verilse aslında daha iyi fikir sahibi olabiliriz.Bu konuda nasıl tartışıyorsunuz ayrıca merak ettim.Eşin seni karın olarak görüyorsa bu ne demek demedimi.Ne bileyim düşününce tuhaf geldi.

Hamile olman aklını iyice karıştırmış sanırım.Şuan için aslında bebek fikri yerinde olmamış.İsteyerek olmadı herhalde.

Umarım aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz...

Son düzenleme:
Önceki konunuzdan gördüğüm kadarıyla görücü usuluyle evlenmişsiniz. Eşinizin bu şekilde gördüğü ilk kişi siz miydiniz bilmiyorum, ama neticede sizinle evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı seçtiğine göre demek ki sizden etkilenmiş. Benim görebildiğim kadarıyla her evlilik büyük aşklarla başlamıyor ve pek az sayıda evlilikte bu büyük aşk devam ediyor. Eğer eşinizin arkadaşı olabiliyorsanız, aranızda saygı varsa bunlar pek ala da bir evliliğin sağlıklı olarak sürmesini sağlayabilecek etkenler bana kalırsa.

Siz eşinize aşık mısınız bunu bilmiyorum. Aşıksanız belki bu nedenle bu konuyu bu kadar dert ediyorsunuz, ama saydığınız diğer nitelikleri açısından eşiniz hiç de kötü bir hayat arkadaşı değil bana kalırsa. Tek problem size aşık olmamasıysa (bu arada başkasına da aşık değil herhalde eşiniz), diğer özelliklerine yoğunlaşarak bu sorunu kafanızdan atmaya çalışmanızı ve mutlu olmayı denemenizi öneririm.

Size aşık olmayabilir, ama sizi eşi olarak seçmiş. Devamlı bu konuyu gündeme getirmenizin, bunu sıkıntı yapmanızın size bir yararı olmayacağını düşünüyorum. Kimse zorla aşık olamaz, ama devamlı bu konu ile eşinizi rahatsız ederseniz aranızda başka sorunların çıkma ihtimali yükselecektir tahminimce.

merhaba eflatun81,vesvesemı acaba demıssın,bence evet vesvese olabılır,cunku 3 yıl once baslayan bı dusunce bu zaman kadar kronıkleserek hala devam edıyorsa,artık beyın tamamen buna odaklandıgı ıcın vesvese halıne gelmıs olabılır bence.senın duygularının bı degısıgını bı arkadasımda yasıyo ama o atlattı.cunku artık bakıs acısını degıstırdı.emınım bu dusuncelerden dolayı normal bı hayat yasamıyorsundur.emın ol esınde yasamıyordur.anlattıgına gore esın ssana yardım eden,senın yorulmana kıyamayan,annelık gorevının agırlıgını bılıp yukunu azaltmaya calısan bırı olarak tanıttın aslında esını.sımdı soyle dusun bıde;yıllarca bu aklındakı dusuncene takılarak yasadın,aklında sorular vardı,tam olarakda cozmus degılsın olayı,degılmı,bunca zaman bunu dusunerek gecırdınde ne oldu,hıcbıse olmamıs,kendın dıyosun,hıcbıse duzelmıs deıl.senın sorun olarak gordugun sey aslında takıntından ıbaret,anladınmı tatlım,soyle dusunmeye devam et,adam evlendıgı gunden berı senın takıntına cvp arıyor her onune konuyu getırdıgınde,bırak bu dusuncelerı,hayatın tadını almaya calıs,kendını bastan yapılandır,bole basıt bısey uzerınde durma artık gec,yoluna devam et,ıyı bır es ol,anlayıslı,dusuncelı,samımı,ıyı bır anne olmaya devam et,sen evın dısı kususun,3 yıldır bu kafandakı sorularla bellıkı cok cebellesmıssın yapma artık dusun me boyle seyler,sen onun emınım kıymetlısısındır.bu bır vesvese artık hayatına yenı basla,ortada gercekten bıse yok.guzellıkle kal,ıyılıkle kal.guzel haberlerını beklıyorum:80:

olay , aşkı ve eşinin seni bir kadın olarak gördüğünü nasıl hissetirmesi gerektiğininden ne anladığına bağlı.aşk dediğin şey zaten belli bir süre sonra dinginleşip yerini sevgiye bırakır bence.bu sanılanın tersine iyi bir şey.sevgi uzun vadelidir ve huzur verir insana.yazdıklarını göre eşin iyi bir baba ve ailesine de düşkün.neticede evlisiniz,belli bir olgunluğa erişmişsiniz , eşinden liseli aşıklar gibi hareket beklemek sende sadece hayal kırıklığı yaratır tabi beklentn böyle birşeyse.tam beklentinin ne olduğunu yazmadığın için farkındaysan yanıtlarda haliyle yuvarlak cevaplar oluyor.seninki biraz evham biraz da hamileliğin verdiği hormanların etkisinden gelen alıntılar olabilir.
bu arada sorunlu bir evliliği olduğunu düşünüp,mutsuzum ilgiye ihtiyacım var diyenlerin nasıl o halde hamile kaldıklarını da bir türlü anlayamadım.o masum bebişlerin huzurlu ve mutlu bir aileye daha da önemlisi anneye ihtiyaçları oluyor.

evlilikte hayat arkadaşlığı değilmidir ne güzel özellikleri var eşinizin neden kendi huzurunuzu kaçırıyosunuz arkadaş gibi görse tamamen çocuk olmazdı heralde dimi:) biz kadınlar problemmi arıyoruz ne bilmiyorumm artı özelliklerinini ve eksileri düşünün bu arada başka problemleri yad konuları bilmeden yazıyorum tabi

bence tamamen senin kendi düşüncen aşk zaten sevgiye dönüşür sana dünyalar kadar değerli bir çoçuk vermiş ve şimdi de hamilesin. bunlar sevdiğinin ispatıdır....

merhabalar.okuyup yanıtladığınız için tşk ediyorum arkadaşlar.Hepinizin yazdıklarını dikkatlice okuyup fikirlerimi değiştirmeye çalışıyorum inanın.Bazı arkadaşlar birkaç örne k ver demiş.uzun uzadıya yazıp sıkmak istemem sizi.İlk günlerden ve son günlerden bir iki örnek vereyim kısaca ..Sözlendik ,yüzük takıldı evde.Odaya geçtik yalnız yüzüme bakmadı ben onun gözlerini aradım,o bakmadı bile..çekingen biri değil kendisi..Nişanlılık döneminde fazla görüşemedik farklı şehirlerdeydik.Her gelişinde yine gözgöze gelemedik,nişanlıyken yeğeninin düğününe gittik,benimle oturması ,ilgilenemsi gerekirken yeğeninin fotolarını çekmeye çalıştı tüm düğün boyunca..Evlendik bekar evinde kalıcaktım bir müddet atamam olana kadar.Diğer yeğeninin biz ev bulana kadar yanımızda kalmasını istedi evliliğimizin ilk günlerinde yeğeni yanımızdaydı.Zaten balayına gidelim dediğim halde hiç istemedi ,balayı yerine babasının su bile olmayan köyünde kaldık 1 hafta.Ben bunlara sesimi çıkarmadım,üzmek istemedim onu..Evlendik abisinin alt katında oturduk,kirada..herhafta sonu onlara gidiyorduk,beraber vakit geçirmek yerine...sonra bana hiç iltifat etmiyordu.nebileyim mesela şuran güzel buranı seviyorum gibi laflar duyamadım hala duyamıyorum.Sonuçta görücü usulü evlendik.İlk günlerde bir gün evde mi ni etek giydim,dışarıda giymem normalde.Bana dediki sana mini etek yakışmazdı ,mini etek uzun boylu kadınlara yakışıyor dedi.sesimi çıkarmadım.Ve bir daha o tarz elbsiler ve gecelikler giymedim yanında.Bir gün ünlü bir yazarın sözünü okıudum ona "erkekler evli olsalarda gönülleri başka kadınlardadır"sonucuna varıyordu yazar.Eşime sen ne düşünüyorsun dedim.Oda "Türk erkeklerinin evlenirken başedebileceklerikadınlarla evlendiklerini fakat gönüllerinde de onları heyecanlandıran kadınlar olduğunu söyledi.Mesela şu tv deki kadınlarla başedemezsin hem paran yetmez hemde elde avuçta durmazlar "dedi.Onun dışında 3 yıl geçti ama biz oturupta gözgöze gelemiyoruz.Bazıları sormuş sen aşıkmısın diye .Ben onu ilk gördüğüm günden beri etkilendim.Ben ona ilk görüştüğümüzde ne giymiştim diye sorduğumda hatırlamıyor,hatırlattığımda elbisemi beğenmediğini söylüyor.Hamilelikten önce bir kaç elbise almıştım .Bana dediki senle tanıştığımızdan beri seni ilk defa şık görüyorum".sİZE SORUYORUM ARKADAŞLAR AŞIK OLAN BİRİ HERŞEYİ İLE KABULLENMEZMİYDİ?madem beni beğenmiyordu neden evlendi,ben onu beğenmeseydim giyimini duruşunu ben reddederdim onu..Aslında çok güzel bir kadınla evlenirmiş istanbullarda da onlar ailesine yakışmazmış bir ara böyle diyordu..Ben bütün bu konuştuklarını biriktirip bir gün yüzüne söyledim.sen bana aşık değilsin neden benle evlendin dedim.tartıştık..Abisi de zaten 1 yıl boyunca bu kızla silah zoruyla mı evlendin sana göre çirkin boşan bundan demiş.Acaba ondan mı etkilendi?Tüm bunların dışında eşim bana yardımcı olur çocuğuna bakar ,çoğu erkek bukadar iş yapmaz herhalde ama alışmış o ev işi yapmaya,titiz zaten kendisi..ikinci çocuk kazayla oldu..oda bende şuan istiyoruz çocuğu.bazıları neden yaptınız diyorda..şuan o beni anne ben de onu çocuklarına iyi bakan bir baba olarak görüyoruz,onun dışında kadın erkek ilişkisi olarak heyecan yok ben bunu anlatmak istedim sizlere.bİR Gün,çocuklar büyüdüğünde aklı hep başka kadınlarda kalır diye korkuyorum.

Bazıları demiş ki aşk sevgiye dönüşür.Aşk yoktu ki!Direk sevgi bizimki si heralde :)) Nazıl anlatayım o bana ben ona kıyamam olumsuz bir durumla karşılaşsak.Hasta olsam bana bebek gibi bakar ben de ona öyle.Diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun?Tabiki bu sebepten dolayı evliliğimi bitirmem ben,belkide çoğu evlilerin yakalayamadığı bir durumdur bu.Demem odur ki O BENİ ARKADAŞI..KORUNMAYA MUHTAÇ BİR İNSAN..ÇOCUKLARINA ANNE..olarak görüyor..KADIN OLARAK DEĞİL anlıyor musunuz beni yada anlatabildim mi bilmiyorum.Ben bunu değiştiremeyeceğim biliyorum,en azından olumlu yönlere bakıp hayatımı zehir etmemeyi öğrenmem gerek...Sözlendiğimizde ben onun fotosunu istemiştim cüzdanıma koymak için o benden istememişti.Çok üzülmüştim.İş arkadaşları nişanlının resmine bakalım dediklerinde farketmiş resmimin onda olmadığını sonradan istemişti resmimi...evliliğimizden 1 yıbuçuk yıl geçtikten sonra kızım albümleri karıştırırken albümde ters çevrilip saklanmış bir fotoğraf çıktı ortaya.Meğer eski sevgilisinin fotosuymuş..Onu saklamayı biliyor ama benim resmimi almaya gerek duymuyor..Çünkü ben onun aşığı değil mantık evliliği yaptığı bir kadınım...

eşiniz sizi beğenmiyor değil. belki aşık değil ama yaptıklarına bakılırsa seviyor ve değer de veriyor. lakin eksik olan şey heyecan ve tutku sanırım. eşiniz size özel olduğunuzu hissettirmiyor, bu da haklı olarak sizi rahatsız ediyor.

burda yapılması gereken her sorunu yavaş yavaş çözüp ilerlemekti. siz hepsini biriktirip patlamışsınız. böylece hiç bir sorunu çözemeden gerginliği artırmışsınız. ta söz gününden beri rahatsız olduğunuz herşeyi en basitinden sizin gözünüze bakmamasını bile oturup konuşsaydınız ve sorsaydınız, eşinizin aklını okumak yerine (beni beğenmiyor diyorsunuz ya sonuçta da bu da bir akıl okuma, bu eşinizin gerçek düşüncesi değil) direk ona sorsaydınız olaylar da böyle dallanıp budaklanmazdı ve sizi de bu kadar sıkıntıya sokmazdı.

bir de işin şu yönü var ki siz artık tamamen buna odaklanmış gibisiniz. eşinizin söylediğş ve aslında kast etmediği şeyleri bile o yönde anlayıp kendinize göre yorumluyorsunuz. söylediklerini sizi beğenmediğine yoruyorsunuz. tabi bu konuda eksik olan özgüveninizin de payı var. mesela mini etek giydiğinizde o da size laf söylediğinizde siz cevap verip kendinizi savunsaydınız bir daha da böyle birşey demezdi. tam tersine sizin özgüveninizden etkilenirdi. bu konuda siz de ona kendinizi ezdirmişsiniz maalesef.

bunlar da hep birikmiş sizde. durumu çözüme kavuşturmak için bu aklınızdaki herşeyi parçalara bölüp ayrı ayrı günledrde konuşun. durumu nasıl gördüğünüzü neler hissettiğinizi anlatın. ve ikiniz buna ortak çözüm arayın. umarım sorunlarınız çözüme kavuşur...

Bazıları demiş ki aşk sevgiye dönüşür.Aşk yoktu ki!Direk sevgi bizimki si heralde :)) Nazıl anlatayım o bana ben ona kıyamam olumsuz bir durumla karşılaşsak.Hasta olsam bana bebek gibi bakar ben de ona öyle.Diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun?Tabiki bu sebepten dolayı evliliğimi bitirmem ben,belkide çoğu evlilerin yakalayamadığı bir durumdur bu.Demem odur ki O BENİ ARKADAŞI..KORUNMAYA MUHTAÇ BİR İNSAN..ÇOCUKLARINA ANNE..olarak görüyor..KADIN OLARAK DEĞİL anlıyor musunuz beni yada anlatabildim mi bilmiyorum.Ben bunu değiştiremeyeceğim biliyorum,en azından olumlu yönlere bakıp hayatımı zehir etmemeyi öğrenmem gerek...Sözlendiğimizde ben onun fotosunu istemiştim cüzdanıma koymak için o benden istememişti.Çok üzülmüştim.İş arkadaşları nişanlının resmine bakalım dediklerinde farketmiş resmimin onda olmadığını sonradan istemişti resmimi...evliliğimizden 1 yıbuçuk yıl geçtikten sonra kızım albümleri karıştırırken albümde ters çevrilip saklanmış bir fotoğraf çıktı ortaya.Meğer eski sevgilisinin fotosuymuş..Onu saklamayı biliyor ama benim resmimi almaya gerek duymuyor..Çünkü ben onun aşığı değil mantık evliliği yaptığı bir kadınım...

kardeş bu şekilde hep kendinizi haklı çıkarma güdüsüne girerseniz sorunlarınız çözüme kavuşmaz. kimin haklı olduğu önemli değil. eşiniz yönünden bakarsak aslında o da haklı çünkü. erkekler resim işlerini pek önemsemez. sorsanız belki eski sevgisilinin resminin orda olduğunu hatırlamıyordur bile. kadınlar kadar duygusal değiller. olaya böyle bakmayın.

ha eğer yapmasını istediğiniz ve yapmadığı şey varsa bunları siz ona yol göstererek de yapabilirdiniz. mesela resmi o istemediyse siz gönderseydiniz? hediye etseydiniz ikinizin resmini. sadece kendi resminiz yerine böyle birşey daha anlamlı olurdu...

demek istediğim beklentilerinize dikkat edin. ''böyle davranmalıydı'' dediğiniz şeyler aslında kendinize göre karar verdiğiniz şeyler. oysa karşı taraf bambaşka biri ve öyle yapmayadabilir. beklentilerinize de bu yönde dikkat edin...

Aslında bir kadın olarak duydukların hazmedilecek şeyler değil ,değer verilmemek ,beğenilmemek ,sevilmemek sanki ulaşamayacağı için hadi bari bunla yetineyim hissi vermiş size üstüne düşmeyin kendinizle ilgilenin değerinizi hissettirin ,mutlu olmadığınızda mutluluk oyunu oynamayın sizin yüzünü güldürmek için bir çaba sarfetsin ,emek harcasın gerçi harcayacağa benzemiyor ,siz çok emeksiz gelmişsiniz sanki kolay ne derler kolay lokma egosunu sizden başka kimse tatmin etmezdi,kendisi akıllılık etmiş sizle evlenmekle ama sizin açınızdan bunları söyleyemeyeceğim bir kadının egosunun tatmin edilmemesi çok kötü ..

Oda belki böyle seviyordur onu iyi ayırt edin.

Bence bu konuyu sorun olarak görmekten vaz geçmezseniz başka açılardan imrenilecek bir durumda olan evliliğinizi bozarsınız. Sizi kadın olarak görmemesini, TV deki kadınlardan bahsetmesinden, kıyafetinizi beğenmemesinden mi çıkarttınız? Bence eşinizin söylemek istediği sadece ve sadece bu kadınların göze hoş göründüğü, insanı heyecanlandırdığı (muhtemelen cinsel anlamda, ki bunun da erkek için aşkla alakası yoktur), ama hiç bir zaman eş olarak düşünülemeyeceği. Yani bu kadınlara safi bakarsın, ama eşin olarak seçeceğin kadında başka özellikler ararsın diyor bence. Bu sizi kadın olarak görmediği anlamına neden gelsin ki?

Sizi ilk gördüğünde elbisenizi beğenmemiş olabilir, ama o elbiseyle değil içindekiyle ilgilenmiş ve hala da aynı tavrını sürdürüyor bence. Mini etek uzun boylu kadına yakışıyor dedi diye, sen kadın değilsin mi demek istiyor? Sadece uzun boylu değilmişsiniz onu söylemiş. Ha biz kadınlar olarak karşımızdaki bizim fiziğimizi, kıyafetimizi övsün bundan çok hoşlanırız, ama sizi bu konumda pohpohlaması mı önemli, yoksa hasta olduğunuzda özenle bakması mı? İyiyken iyi olması mı, yoksa kötüyken destek olması mı?

Eski sevgili resmine de hiç takılmayın bence. O resmi kendi mi istedi, eski sevgili eline tutuşturdu da öylece bir yere mi tıkıp unuttu gitti bunları bilmiyorsunuz sanırım.

Arkadaşım, eşiniz sizi siz olduğunuz için tercih etmiş, aşkınızdan gözleri karardığı, kıyafetlerinizle onu büyülediğiniz, endamınızla aklını aldığınız için değil. Düşünmüş, taşınmış, işte budur demiş ve sizinle evlenmiş, sizinle uyumlu bir beraberlik sürdürüyor, ortak evlatlarınız var. Unutun bu yersiz düşünceleri evliliğinizin tadını çıkartın.

Arkadasım madem gözlerinize bakmadı, dügünde size ilgilenmedi keske biraz daha düsünseydiniz evlilik konusunda ya da nisan süresini uzatsaydınız.
Yani bilmiyorum ama evlendigim kisiden bu tarz sözler duymak benim hosuma gitmezdi size hak veriyorum sürprizler yapmasını isterdim, beni begenmesini isterdim, güzel buldugunu dile getirmesini isterdim. Mini etegi, bacakları uzun olan kadınlar mı giyiyormus sürekli ay ne bileyim ya bende sizin gibi seyler arardım. Bana yardımcı, iyi bir es, cocuklarıma iyi bir baba deyipte kendimi avutamazdım ben.

Back
X