Bazıları demiş ki aşk sevgiye dönüşür.Aşk yoktu ki!Direk sevgi bizimki si heralde :)) Nazıl anlatayım o bana ben ona kıyamam olumsuz bir durumla karşılaşsak.Hasta olsam bana bebek gibi bakar ben de ona öyle.Diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun?Tabiki bu sebepten dolayı evliliğimi bitirmem ben,belkide çoğu evlilerin yakalayamadığı bir durumdur bu.Demem odur ki O BENİ ARKADAŞI..KORUNMAYA MUHTAÇ BİR İNSAN..ÇOCUKLARINA ANNE..olarak görüyor..KADIN OLARAK DEĞİL anlıyor musunuz beni yada anlatabildim mi bilmiyorum.Ben bunu değiştiremeyeceğim biliyorum,en azından olumlu yönlere bakıp hayatımı zehir etmemeyi öğrenmem gerek...Sözlendiğimizde ben onun fotosunu istemiştim cüzdanıma koymak için o benden istememişti.Çok üzülmüştim.İş arkadaşları nişanlının resmine bakalım dediklerinde farketmiş resmimin onda olmadığını sonradan istemişti resmimi...evliliğimizden 1 yıbuçuk yıl geçtikten sonra kızım albümleri karıştırırken albümde ters çevrilip saklanmış bir fotoğraf çıktı ortaya.Meğer eski sevgilisinin fotosuymuş..Onu saklamayı biliyor ama benim resmimi almaya gerek duymuyor..Çünkü ben onun aşığı değil mantık evliliği yaptığı bir kadınım...
Bence bu konuyu sorun olarak görmekten vaz geçmezseniz başka açılardan imrenilecek bir durumda olan evliliğinizi bozarsınız. Sizi kadın olarak görmemesini, TV deki kadınlardan bahsetmesinden, kıyafetinizi beğenmemesinden mi çıkarttınız? Bence eşinizin söylemek istediği sadece ve sadece bu kadınların göze hoş göründüğü, insanı heyecanlandırdığı (muhtemelen cinsel anlamda, ki bunun da erkek için aşkla alakası yoktur), ama hiç bir zaman eş olarak düşünülemeyeceği. Yani bu kadınlara safi bakarsın, ama eşin olarak seçeceğin kadında başka özellikler ararsın diyor bence. Bu sizi kadın olarak görmediği anlamına neden gelsin ki?
Sizi ilk gördüğünde elbisenizi beğenmemiş olabilir, ama o elbiseyle değil içindekiyle ilgilenmiş ve hala da aynı tavrını sürdürüyor bence. Mini etek uzun boylu kadına yakışıyor dedi diye, sen kadın değilsin mi demek istiyor? Sadece uzun boylu değilmişsiniz onu söylemiş. Ha biz kadınlar olarak karşımızdaki bizim fiziğimizi, kıyafetimizi övsün bundan çok hoşlanırız, ama sizi bu konumda pohpohlaması mı önemli, yoksa hasta olduğunuzda özenle bakması mı? İyiyken iyi olması mı, yoksa kötüyken destek olması mı?
Eski sevgili resmine de hiç takılmayın bence. O resmi kendi mi istedi, eski sevgili eline tutuşturdu da öylece bir yere mi tıkıp unuttu gitti bunları bilmiyorsunuz sanırım.
Arkadaşım, eşiniz sizi siz olduğunuz için tercih etmiş, aşkınızdan gözleri karardığı, kıyafetlerinizle onu büyülediğiniz, endamınızla aklını aldığınız için değil. Düşünmüş, taşınmış, işte budur demiş ve sizinle evlenmiş, sizinle uyumlu bir beraberlik sürdürüyor, ortak evlatlarınız var. Unutun bu yersiz düşünceleri evliliğinizin tadını çıkartın.